Robin Mobile Sim only abonnement

robin mobile logoBij Robin Mobile kan je sim only abonnementen afsluiten waarbij je onbeperkt kan bellen, sms’en en internetten. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je zit nooit ergens lang aan vast. De sim only abonnementen kunnen worden afgesloten door particulieren maar ook door bedrijven. Niet voor niets wordt Robin Mobile al maandenlang als beste sim only aanbieder uitgeroepen door de Consumentenbond. Ook de ervaringen en review van andere klanten zijn enorm goed. Robin Mobile is een relatief nieuwe speler op het gebied van sim only. Net als bij andere sim only aanbieders, kan je bij Robin Mobile ook gebruik maken van nummerbehoud. Wanneer je bij Robin Mobile gebruik kunt maken van het 4G netwerk is bij ons nog niet bekend. Tot die tijd kan je wel gebruik maken van het betrouwbare 3G netwerk van KPN, de netwerkpartner van Robin Mobile. Bij het aanvragen van een nieuw abonnement wordt er geen krediet check gedaan. De simkaart die je krijgt bij een nieuw abonnement kost eenmalig 9,95 euro. Verder betaal je geen aansluitkosten of andere bijkomende kosten bij het aangaan van een sim only abonnement. Je kan kiezen uit een gewone simkaart of een NANO simkaart. Raadpleeg de handleiding van jouw toestel om er achter komen welke simkaart jij nodig hebt.

 

Robin Mobile informatie

  • Keuze uit 3 sim only abonnementen
  • Altijd onbeperkt belminuten, sms en Data
  • Maandelijks opzegbaar
  • Bellen via KPN netwerk
  • Abonnement vanaf € 29,95 p/m

Kosten sim only

  • Aansluitkosten: Va. € 0,-
  • Min./SMS buiten de bundel: € 0,00
  • Data buiten de bundel, € 0,00 per MB
  • Elke maand onbeperkte bundel

 

Onbeperkt sim only

Het abonnement kost 29,95 euro per maand op het moment van schrijven. Voor dit bedrag kan je zoveel bellen en internetten als je wilt. Wil je in of naar het buitenland bellen dan heb je hier extra tegoed voor nodig. Dit extra tegoed kan je op verschillende manieren aanschaffen. Bekijk de website van Robin Mobile voor alle informatie hierover. Als jij in het buitenland gebeld wordt door iemand anders moet je hier ook voor betalen. Een sim only van Robin Mobile is niet bij een winkel te koop, maar alleen af te sluiten via het internet. Het afrekenen van een nieuw abonnement gaat eenvoudig met iDeal. Binnen 2 werkdagen ontvang jij een pakketje met simkaart van Robin Mobile. Een zakelijk sim only abonnement kost 39,95 euro per maand, prijswijzigingen voorbehouden. Bij Robin Mobile vindt je geen kleine lettertjes of andere fratsen in het contract. In tegenstelling tot bij andere providers, maakt Robin Mobile niet gebruik van een fair-use policy.

Snelheid mobiel internet

Er zijn 3 soorten abonnementen die je kan afsluiten, namelijk gewoon snel, heel snel en super snel. Het verschil bij deze sim only abonnementen zit hem in de snelheid van het mobiele internet. Hoe sneller jij wilt surfen, hoe duurder de maandprijs wordt. Gebruik jij het internet alleen om af en toe een mailtje te lezen en wat sites te openen, dan raden wij het goedkoopste abonnement aan. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste snelheid afsluit, vraag dan om hulp bij de klantenservice van Robin Mobile. Deze is zeven dagen in de week te bereiken via live chat, mail en telefoonnummer. Ben jij al klant, download dan de app, waarmee je toegang krijgt tot al je gegevens en de mogelijkheid om extra tegoed aan te schaffen.

Robin Mobile vergelijken

Inmiddels bestaat Robin Mobile al weer een jaar, en zijn ze vele tevreden klanten verder. Wil jij ook de overstap maken naar deze provider, kijk dan hierboven voor de laatste aanbiedingen. Toch liever ergens anders een sim only abonnement afsluiten? Kijk dan gerust even verder en vergelijk alle providers die sim only aanbieden op onze website. Als je hulp nodig hebt, vul dan de vergelijker in en het goedkoopste abonnement wordt voor jou gezocht.