Contractovername telfort mobiel

24 maart 2016 in ,

Contractovername Telfort mobiel

Een contract opzeggen is vaak lastig. Er is tenslotte getekend voor een bepaalde periode. Het kan ook zijn dat de abonnementskosten van je zoon of dochter van jou rekening worden afgeschreven en dat hij of zij net 18 is geworden. Een abonnement kan alleen worden opgezegd als er een goede reden is. Gelukkig is er ook een andere mogelijkheid: contractovername.

Wat is contractovername?
Een contractovername houdt in dat iemand anders het contract overneemt waar jij voor hebt getekend. Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom jij je contract zou willen laten overnemen door een ander persoon. Het kan zijn omdat jij zelf een nieuw contract aangaat en je het oude contract over wil laten nemen door een familielid of vriend(in). Het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld voor een langere tijd naar het buitenland gaat of dat er sprake is van het overlijden van de eigenaar van het contract. Het zou zonde zijn om al die tijd de abonnementskosten door te blijven betalen. Het contract over laten nemen door iemand anders zorgt er voor dat je van het abonnement af bent. Voor veel mensen een ideale oplossing. Om een contractovername te realiseren zijn wel een aantal stappen nodig. Deze worden hieronder verder uitgelegd voor klanten van Tele2.

Contractovername Telfort
Klant bij Telfort of nog op zoek naar een provider voor een abonnement en je overweegt Telfort? Lees dan snel verder over hoe de contractovername bij Telfort geregeld kan worden.

Stap 1: De eerste stap is het invullen van een formulier. Op dit formulier moet je je 06-nummer, je eigen gegevens, de gegevens van degene die jou contract over wil nemen, legitimatiegegevens van degene die het contract over neemt en de automatische incassogegevens invullen. Daarnaast moet de reden van de overname en overige vragen worden ingevuld. Tot slot moeten zowel de oude contractant als de nieuwe contractant het formulier ondertekenen.

Stap 2: Bij het formulier wat opgestuurd moet worden moeten er ook bijlagen meegezonden worden. De bijlage zijn: een kopie van het legitimatiebewijs van de persoon die je contract overneemt. En een bankafschrift van het internetbankieren van de overnemer van het contract en in geval van overlijden een kopie van de akte hiervan.

Stap 3: De gegevens van stap 1 en 2 moeten opgestuurd worden naar het adres van Telfort. Dit adres is onder andere op de website te vinden.