Oneplus 3 review Nederlands

5 juli 2016 in ,

De nieuw OnePlus 3Vanaf 24 juni 2016 is de nieuwste telefoon van de Chinese fabrikant OnePlus beschikbaar. Het gaat hier om de nieuwe OnePlus telefoon, namelijk de OnePlus 3. Als je op zoek bent naar een betaalbare en goede telefoon, is de OnePlus3 zeker een goede optie. Het toestel kost namelijk 399 euro.


OnePlus review en informatie


Wat heeft de OnePlus 3 allemaal te bieden?De OnePlus 3 is beschikbaar in het goud en in het donkergrijs. Het toestel beschikt over een 2,15GHZ quadcore-processor en 6GB RAM en daarbij 64 GB aan opslagruimte. Het scherm van de OnePlus 3 is 5,5 inch en is full-hd. Het beveiligen en ontgrendelen van je telefoon kan nu eenvoudig met de vingerafdrukscanner, welke naar verwachting vlotter werkt dan die van de OnePlus 2. De behuizing van het nieuwe toestel is van metaal. Dit zorgt er gelijk voor dat het toestel steviger aanvoelt, een grote vooruitgang ten op zichtte van de voorgangers. Daar komt nog bij dat de OnePlus 3 lichter en dunner is dan de OnePlus2. De OnePlus 3 heeft afmetingen van 152,7 bij 74,7 bij 7,35 millimeter en het gewicht is 158 gram. Verder heeft het toestel een 16 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De telefoon draait op Android 6.0.Een aantal nadelen van de OnePlus
Een van de nadelen van het toestel is dat de opslagruimte niet uitgebreid kan worden via een micro-sd-kaart. Je moet het daarom doen met de 64GB aan opslagruimte. Gelukkig zal dit voor de meeste gebruikers geen probleem opleveren.De accu capaciteit van de OnePlus3 is iets kleiner dan die van de OnePlus 2. Maar er wordt niet verwacht dat de accu veel minder goed zal presteren. Daarbij komt als voordeel dat de accu van de OnePlus 3 erg snel oplaadt, na een half uur in de lader te hebben gezeten, is de accu al opgeladen tot 60%.