Sim only Providers

Er zijn in Nederland 12 grote sim only providers actief. Deze providers bieden diverse abonnementen aan met de keuze uit een verschillend aantal belminuten, sms en data. Afhankelijk van jouw wensen kies je een bepaald abonnement, welke je in de meeste gevallen af kan sluiten voor een duur van 1 maand, 12 maanden of 24 maanden. Kies je voor een sim only abonnement met een langere contractduur dan krijg je vaak korting.
Deze providers maken gebruik van de 3 mobiele telefoonnetwerken die in Nederland beschikbaar zijn; KPN, Vodafone of T-Mobile. Iedere sim only provider is aangesloten bij een van deze drie, kies je bijvoorbeeld voor Simyo dan bel je via het KPN netwerk. Voor de kwaliteit van het netwerk maakt het voor de consument dus niet uit of je in dit geval direct bij KPN een abonnement afsluit of bij het veel goedkopere Simyo, in beide gevallen maak je gebruik van het KPN netwerk.
Op vergelijk-simonly.com vergelijken we deze grote sim only providers zodat jij de beste keuze kunt maken. Tevens bieden we een overzicht van de beste acties en populairste abonnementen van iedere sim only provider.
Wij vergelijken de sim only abonnementen van de volgende providers: