AH Sim only abonnement

ah logoBij Albert Heijn kunt u genieten van de prijzen van sim only, maar ook de voordelen van prepaid bellen. Dit kan met AH Slim Only, te koop bij Bol.com of een van de vestigingen van Albert Heijn. Dit type sim only abonnement is alleen geschikt voor gebruikers van een smartphone. Bel jij nog via een ouderwetse mobiel, kijk dan voor prepaid van AH. Met Slim only van Albert Heijn bel je al vanaf 3 cent per minuut. Ook het gebruik van mobiel internet is met AH sim only supervoordelig. Dit kan al vanaf 2 cent per verbruikte MB. Als je voor het eerst klant wordt bij AH Slim only, kan je gebruik maken van de probeerbundel. Op deze manier kom je er voordelig achter hoeveel MB internet jij per maand verbruikt. Via de app van AH houdt jij continu in de gaten wat jouw actuele verbruik is.

 

AH informatie

  • Keuze uit enkele bundels
  • Vanaf 50 belminuten p/m
  • Geen contract
  • Bellen via KPN netwerk
  • Bellen vanaf € 0,06 p/m

Kosten sim only

  • Aansluitkosten: Va. € 5,-
  • Min./SMS buiten de bundel: niet mogelijk
  • Data buiten de bundel: niet mogelijk
  • Bundel wordt niet meegenomen naar de volgende maand

 

AH Slim Only

Als je AH sim only wilt gaan afsluiten, moet je eerst bepalen welke simkaart jij nodig hebt voor jouw toestel. Dit kan een normale simkaart zijn maar ook een simkaart in micro formaat. Stop de slim only simkaart in jouw toestel en bel 1244. Hang niet op voordat je hoort dat jouw slim only is geactiveerd. Maak jij thuis gebruik van een WIFI netwerk, installeer deze dan direct op jouw mobiele telefoon. Het volgende wat je moet doen is de slim only app van AH installeren. Deze app moet je koppelen aan jouw 06-nummer. Met de app kan je ook een nieuwe belbundel aanschaffen. Ben je onder de 18 jaar dan moet je gebruik maken van Slimbetalen. Bij AH mobiel, kan je net als bij andere providers, gebruik maken van nummerbehoud. Ga jij dit jaar binnen Europa op vakantie, schaf dan een EU internetbundel AH mobiel slim only aan via de site van AH.nl

Prepaid van Albert Heijn

Naast sim only, kan je ook kiezen voor AH mobiel prepaid. Het beltegoed opwaarderen gaat via de webshop van Albert Heijn. Beltegoed is te koop in kaartjes van 10 euro, 20 euro of 30 euro. Het beltegoed kan je afrekenen door te betalen met ideal of creditcard. Bovendien krijg je bij elke bestelling gratis beltegoed. Het reguliere beltegoed is 9 maanden geldig, het gratis beltegoed is 1 maand geldig, na aanschaf. Een nieuwe simkaart heb je al voor 9,95 euro, dit is inclusief 5 euro beltegoed. Nadat je jouw 06-nummer hebt geactiveerd, krijg je nog eens 5 euro gratis beltegoed.

Internet bundel van AH

Om te kunnen internetten op jouw telefoon heb je een AH mobiel internet bundel nodig. Ook deze is aan te schaffen op AH.nl, maar ook in de winkels van Albert Heijn. Je kan kiezen uit een dagbundel en een weekbundel. Via AH mobiel bel je via het betrouwbare netwerk van KPN. Voor mensen met een Blackberry zijn er aparte bundels. Wil je weten hoeveel tegoed er nog over is, stuur dan een sms met de tekst Sms Bundeltegoed naar het nummer 1355. De klantenservice van AH mobiel is alleen te bereiken per e-mail. Soms zijn er ook AH prepaid toestellen te koop in de webshop. Wil je overstappen naar AH mobiel, bekijk dan de lopende sim only acties. Wil je de prijzen vergelijken met andere sim only aanbieders, doe dan de gratis vergelijking op onze pagina.