hollandsnieuwe Sim Only Abonnement

hollandsnieuwe logoEen relatief nieuwe speler op het gebied van sim only is hollandsnieuwe. Er wordt gebruik gemaakt van het mobiele netwerk van Vodafone en de abonnementen zijn scherp geprijsd in vergelijking tot andere aanbieders. Naast het afsluiten van een sim only abonnement kan je ook kiezen voor losse toestellen of abonnementen met gsm. Naast abonnementen voor de particuliere eindgebruiker, kunnen ook ondernemers gsm abonnementen afsluiten bij Hollandsnieuwe. Een pluspunt van deze aanbieder zijn de lage tarieven per minuut, ook buiten de bundel. Dreig je al jouw belminuten te verbruiken, dan krijg je een gratis sms om jou te waarschuwen van Hollandsnieuwe. Verhogen of verlagen van jouw abonnement, kan je elke maand zelf doen via de site. Doordat je elke maand vooraf betaald, kom je niet voor aangename verrassingen te staan. Op deze manier is Hollandsnieuwe honderd procent transparant te noemen betreffende de gsm abonnementen.

 

hollandsnieuwe informatie

  • Keuze uit +/- 10 sim only abonnementen
  • Vanaf 150 belminuten p/m
  • Bellen via Vodafone netwerk
  • Bellen, sms’en en internet uit 1 bundel
  • Abonnement vanaf € 5,- p/m

Kosten sim only

  • Aansluitkosten: Va. € 0,-
  • Min./SMS buiten de bundel: niet mogelijk (nieuwe bundel)
  • Data buiten de bundel, niet mogelijk (nieuwe bundel)
  • Bundel blijft 3 maanden geldig
  • Verbruik wordt afgerekend per hele minuut, naar boven afgerond

 

Contract duur hollandsnieuwe

Er zijn sim only abonnementen af te sluiten voor de duur van 1 of 2 jaar. De laatste maanden is Hollandsnieuwe een van de populairste sim only aanbieders van Nederland geworden. Bij Hollandsnieuwe doe je alles vanuit een bundel. Je bepaalt vooraf hoeveel eenheden je wilt aanschaffen en al jouw verbruik (bellen, sms en internet) wordt in eenheden afgerekend. Bijkopen is geen probleem, nieuw tegoed is zelfs 3 maanden te gebruiken. Wil je weten welke bundel je nodig hebt, bekijk dan het bundeladvies. Op deze manier kan je ongeveer inschatten hoeveel jij per maand gaat verbruiken. Na het afsluiten van een nieuw sim only abonnement krijg je een micro-simkaart toegestuurd. Heeft jouw toestel een nano-simkaart nodig, dan kan je deze aanvragen via de klantenservice.
Heb je liever geen sim only abonnement, dan kan je bij Hollandsnieuwe ook kiezen voor prepaid. Voor 5 euro kan je al een prepaid pakket aanschaffen inclusief 10 euro beltegoed. Er is een vast tarief van 10 cent per minuut, sms en verbruikte MB internet. Er zijn ook prepaid pakketten beschikbaar inclusief telefoon en beltegoed. Al het beltegoed wat je aanschaft is bovendien 6 maanden geldig.

4g netwerk hollandsnieuwe

De verwachting is dat je binnenkort bij hollandsnieuwe ook gebruik maken van het supersnelle 4G netwerk. Het is wel aan te raden een extra bundel af te sluiten voor optimaal genieten van mobiel internet. Bij een aantal sim only aanbieders kan je al gebruik maken van 4G. Let wel op dat jouw toestel hier ook voor geschikt is. Om mobiel internet te kunnen gebruiken bij Hollandsnieuwe moet je eerst de juiste internet instellingen configureren. Lees ook de ervaringen en reviews op de diverse recensiewebsites, en laat je overtuigen door de kracht en voordelige abonnementen van Hollandsnieuwe. Ben jij al abonnee, download dan de app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en jouw verbruik. Ook indien je al klant bent, en jouw abonnement verloopt bijna, kan je gebruik maken van een verleng aanbieding van Hollandsnieuwe.

Prijs vergelijking hollandsnieuwe

Kortom, Hollandsnieuwe is een van de meest gekozen Sim only aanbieders van dit moment. Maak hierboven een keus uit de beschikbare abonnementen. Wil je ook een prijsvergelijking maken van andere abonnementen, kijk dan even rond op onze site. Wij proberen het hele jaar door een overzicht te maken van de meeste voordelige sim only abonnementen.