KPN Sim Only Abonnement

kpn logoWil je een voordelig abonnement zonder toestel, kijk dan eens bij de KPN Sim Only aanbiedingen. KPN is al jaren een grote bekende in telecom land. Met KPN Sim Only maar je gebruik van het 4g-netwerk. Wie denkt dat sim only alleen handig is voor mensen die niet zo vaak bellen heeft het mis. Bij KPN vindt je onder meer de alles-in-1 mobiele abonnementen. Hiermee kan je onbeperkt mobiel bellen en sms versturen. Ook mobiel internet is inbegrepen in de prijs, zit je echter over je bundel heen dan wordt de snelheid van het internet verlaagd. Er zijn vele soorten sim only abonnementen die KPN aanbiedt. Hierboven vindt je de laatste aanbiedingen die KPN heeft voor sim only. Natuurlijk kan je bij KPN ook andere telecom producten aanschaffen. Ontdek vandaag nog wat jouw voordeel is als je overstapt naar KPN sim only.

 

KPN informatie

 • Keuze uit +/- 15 sim only abonnementen
 • Vanaf 100 belminuten p/m
 • Bellen via KPN netwerk
 • 4G Beschikbaar
 • Vanaf 12 maanden contract
 • Abonnement vanaf € 12,50 p/m

Kosten sim only

 • Aansluitkosten: Va. € 20,-
 • Min./SMS buiten de bundel: € 0,25
 • Data buiten de bundel, gratis. Snelheid naar 64Kb/s)
 • Bundel wordt niet meegenomen naar de volgende maand
 • Verbruik wordt afgerekend per seconde

 

Basis Mobiel van KPN

Het meest gekozen sim only abonnement bij KPN is basis mobiel 100. Bij dit abonnement krijg je maandelijks de beschikking over 100 belminuten en 100 sms. Ook kan je gebruik maken van mobiel internet, hier zit wel een limiet aan van 25 MB. Zit je vaak op internet met jouw telefoon, maak dan gebruik van de 1800 hotspots van KPN, verspreid over geheel Nederland. Je kan kiezen voor een normale simkaart, micro-simkaart of nano simkaart. Iets waarmee je rekening moet houden, zijn de aansluitkosten van 20 euro per sim only abonnement. Dit hebben andere sim only aanbieders ook dus op dit gebied hoef je niet te vergelijken.

Maandelijks aanpassen

Er zijn een aantal regels verbonden aan een sim only abonnement van KPN. Je kan je abonnement een keer per maand aanpassen. Je kan hem echter niet lager zetten dan bij het afsluiten. Let dus goed op dat je niet teveel belminuten afsluit. Als je belt of gebeld wordt in het buitenland gelden er andere tarieven, welke je kan vinden op de website van KPN. Sommige sim only abonnementen kunnen een zogenaamde fair-use policy bevatten. Ook kan bij sommige abonnementen de overgebleven belminuten en MB internet niet worden meegenomen.

Simlock vrije telefoon

Heeft u een toestel, en wilt u sim only van KPN afsluiten, dan moet u eerst uw toestel simlock vrij maken. Mocht u momenteel al via KPN bellen, dan is dit niet nodig. Er zijn abonnementen bij KPN af te sluiten voor de duur van 1 en 2 jaar. Wilt u liever de Samsung Galaxy S5 of een nieuw iPhone, dan kijkt u bij de abonnementen inclusief nieuwe gsm. Bellen meerdere mensen uit uw gezin via KPN, bekijk dan de opties voor familievoordeel.

KPN sim only vergelijken

Bekijk de tarieven van KPN sim only op deze pagina. Wilt u vergelijking maken van alle providers, dan gaat u naar de homepage van onze site. U kunt daar meer dan 10 verschillende aanbieders van sim only meenemen in de vergelijking.