Simpel Sim Only Abonnement

simpel logoSimpel is al jaren een goedkope aanbieder van sim only abonnementen. Er wordt gebruik gemaakt van het netwerk van T-mobile. Bij Simpel ligt de focus puur en alleen op sim only, je kan er dus geen losse toestellen aanschaffen. Er werken ongeveer 50 mensen bij Simpel, een kleine maar efficiente organisatie, die hierdoor de prijzen laag kan houden. Wil je een abonnement afsluiten, dan wordt er geen controle gedaan bij het BKR. Hierdoor kan bijna iedereen in aanmerking komen voor een sim only abonnement. Je hoeft geen documenten op te sturen voor het afsluiten van een nieuw abonnement, waardoor er geen vertraging optreed bij de levering van een nieuwe simkaart. De klantenservice van Simpel is te bereiken via een telefoonnummer of via het contactformulier. Deze is geopend op doordeweekse dagen van 8:30 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

 

Simpel informatie

  • Keuze uit +/- 15 sim only abonnementen
  • Vanaf 100 belminuten p/m
  • Bellen via T-Mobile netwerk
  • Abonnementen van 24 maanden
  • Abonnement vanaf € 3,00 p/m

Kosten sim only

  • Aansluitkosten: Va. € 20,-
  • Min./SMS buiten de bundel: € 0,31
  • Data buiten de bundel, € 0,15 per MB
  • Bundel wordt niet meegenomen naar de volgende maand
  • Verbruik wordt afgerekend per seconde

 

Sim only zelf samenstellen

De abonnementen van Simpel kunnen door jouw worden samengesteld. Geen ingewikkelde kwesties of overgeprijsde bundels. In enkele kliks stel je een abonnement samen precies naar jouw persoonlijke belwensen. Eerst kies je het aantal belminuten, er is zelfs een variant mogelijk met onbeperkte belminuten. Er wordt bij dit type abonnement wel gebruik gemaakt van een fair-use policy. Dit wil zeggen, bij normaal gebruik, lees goed de algemene voorwaarden van Simpel door voordat je er gebruik van gaat maken. De abonnementen die je afsluit bij Simpel hebben een looptijd van 2 jaar ofwel 24 maanden. Een nieuwe bundel gaat altijd in per de eerste van elke kalendermaand. Er wordt bij Simpel afgerekend per seconde. Belminuten die aan het einde van de maand overblijven, kunnen niet worden meegenomen naar de volgende maand. Het is dus belangrijk dat je niet teveel belminuten afsluit. Blijf je verbruik een aantal maanden in de gaten houden zodat je weet wat jouw gemiddelde verbruik is per maand.

Buiten de bundel

Let op dat je niet buiten de bundel gaat bellen, het tarief is dan namelijk 31 cent per minuut. Ook gebruik maken van mobiel internet buiten de bundel is aan de prijzige kant. Per extra gebruikte mb betaal je € 0,15. De prijzen van de sim only abonnementen wijzigen regelmatig, blijf dus een vergelijking maken als je op zoek bent naar de goedkoopste sim only abonnementen.

Gratis Simpel nummerbehoud

Net als bij andere sim only aanbieders, kan je bij Simpel gebruik maken van gratis nummerbehoud. Wel betaal je eenmalig 20 euro aansluitkosten als je een nieuw abonnement afsluit. Heb je al een abonnement en heb je een nieuwe simkaart nodig, dan kost dit je 15 euro. Zorg dat je jouw factuur op tijd betaald, anders komen er administratiekosten bovenop je abonnementskosten. Wil je tussentijds jouw belbundel verhogen of verlagen, dan kan je dit gratis doorvoeren bij Simpel. Let er wel op dat evt. acties dan kunnen vervallen. Bekijk alle prijzen en mogelijkheden van Simpel op deze pagina. Ben je nog niet zeker van je zaak, maak dan eerst de vergelijking van alle sim only abonnementen op onze site.