Simyo Sim Only Abonnement

simyo logoSimyo is een van de grootste sim only aanbieders in Nederland. Naast sim only kan je er ook terecht voor prepaid simkaarten. Als je nog een nieuw los toestel zoekt, kan je deze vinden in de telefoonshop van Simyo.

 

Wist je dat Simyo is verkozen tot beste mobiele provider door de Consumentenbond. Het panel gaf deze provider gemiddeld een 8,2 als score. Ook de klanten van Simyo zijn tevreden, met een gemiddeld cijfer van 8,0.

 

Bij Simyo kan je ook gebruik maken van het supersnelle 4G netwerk van KPN. Wist je trouwens al dat je bij Simyo ook belt via het zeer betrouwbare netwerk van KPN. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je geen bereik hebt met jouw mobiele telefoon. Ook in het buitenland schakelt hij automatisch over naar het beschikbare netwerk in dat land. Je ontvangt dan netjes een sms met een overzicht van alle kosten.

 

Simyo Netwerk informatie

 • Keuze uit +/- 35 sim only abonnementen
 • Vanaf 100 belminuten p/m
 • Maandelijks opzegbaar
 • 4G Beschikbaar
 • Bellen via KPN netwerk
 • Abonnement vanaf € 4,00 p/m

Kosten sim only

 • Aansluitkosten: Va. € 14,99
 • Min./SMS buiten de bundel: € 0,31
 • Data buiten de bundel, € 0,15 per MB
 • Bundel wordt niet meegenomen naar de volgende maand
 • Verbruik wordt afgerekend per hele minuut, naar boven afgerond

 

Online sim only afsluiten

Als je van plan bent om een Simyo sim only abonnement af te sluiten dan kan dat online. Als je nog vragen hebt kan je deze stellen op het forum, of contact opnemen met de klantenservice van Simyo. Een sim only abonnement kan maandelijks aangepast worden, zowel naar boven als naar beneden. Handig als je even wat meer of minder belt tijdens een bepaalde periode. Houd jij niet van een lang contract, kies dan voor een sim only abonnement die maandelijks opzegbaar is. Een sim only abonnement heb je bij Simyo al vanaf 4 euro in de maand. Een nieuwe simkaart heb je vaak binnen 2 werkdagen al in huis. Vergelijken is bij Simyo ook niet nodig, omdat ze vaak de goedkoopste sim only aanbieder zijn. Als jij vaak zit te internetten op jouw mobiel, sluit dan zeker een mobiel internet bundel af. Ook hiervan zijn diverse varianten te kiezen voor zowel de groot als klein verbruiker.

Abonnement wijzigen via internet

Als je een sim only abonnement hebt afgesloten, kan je direct alle gegevens bekijk via Mijn Simyo. In deze online omgeving kan je jouw abonnement aanpassen of jouw factuur downloaden. Als jij nog sms verstuurd, kan je voor 5 euro extra, onbeperkt sms’en naar wie je maar wilt. Wil je dag en nacht inzicht in jouw kosten, download dan de app van Simyo. Natuurlijk kan je ook jouw huidige 06-nummer behouden als jij de overstap gaat maken, d.m.v. nummerbehoud.

Prepaid of sim only

Heb je liever geen sim only maar wil je wel bellen, ga dan voor prepaid. Bij deze sim only partij betaal je een vast tarief van 10 cent per minuut. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. Prepaid bellen is handig voor kinderen en mensen die niet teveel bellen in de maand. Als je meer dan 15 minuten per maand belt is sim only al stukken voordeliger dan prepaid. Simyo heeft de minste storingen van alle providers. Wil je nog meer overtuigd worden, vergelijk dan de prijzen van alle sim only aanbieders.

Bellen naar buitenland met Simyo

Als je een nieuw simkaart hebt ontvangen, moet je deze eerst activeren. Bel jij vaak vanuit een ander land, bekijk dan de buitenlandbundels van deze provider. Bekijk ook de ervaringen op diverse websites voor nog meer informatie over een sim only van Simyo.