T-Mobile Sim Only Abonnement

t-mobile logoZoals verwacht vind je ook bij T-mobile vind je diverse sim only abonnementen. Bij T-mobile kan je zelf jouw abonnement samenstellen, precies naar jouw persoonlijke wensen. Als eerste moet je de contractduur uitkiezen. Net als bij andere sim only aanbieders, is een 2 jarig contract afsluiten voordeliger. Daarna moet je aangeven hoeveel jij gebruik maakt van mobiel internet. Dit is vaak moeilijk in te schatten, maar schat liever te hoog dan te laag. Als jij in het bezig bent van een 4G-toestel dan kan je deze ook gebruik bij T-mobile sim only. Bekijk of T-mobile ook dekking heeft in jouw woonplaats. Je hebt al mobiel internet bij jouw sim only vanaf 8 euro in de maand.

 

T-Mobileinformatie

 • Keuze uit +/- 40 sim only abonnementen
 • Vanaf 50 belminuten p/m
 • 4G Beschikbaar
 • Bellen via T-Mobile netwerk
 • Bellen, sms’en en internet uit 1 bundel
 • Abonnement vanaf € 4,50 p/m

Kosten sim only

 • Aansluitkosten: Va. € 14,95
 • Min./SMS buiten de bundel: € 0,35
 • Data buiten de bundel, gratis maar lage snelheid van 64kb/s
 • Bundel wordt niet meegenomen naar de volgende maand
 • Verbruik wordt afgerekend per seconde met een minimum van 1 minuut

 

T-Mobile Belminuten

In de volgende stap moet je aangeven hoeveel belminuten jij wilt voor jouw sim only abonnement van T-mobile. Bekijk jouw laatste facturen om goed in te kunnen schatten hoeveel belminuten je per maand nodig hebt. Je hebt met een sim only al een abonnement voor 4,50 euro in de maand. Bij T-mobile blijf je altijd online met een basissnelheid van 64Kb per seconde.

Voordeelbundels

Iets wat je bij de andere sim only aanbieders niet kan afsluiten, maar bij T-mobile wel, zijn de voordeelbundels. Zo kan je onbeperkt muziek streamen, onderling “gratis” bellen naar 6 personen, visuele voicemail of opslagruimte in de cloud afsluiten. Ben jij regelmatig in het buitenland, dan kan je aparte bundels afsluiten voor bellen en internetten vanuit een ander land.

Alleen bellen en sms’en

Naast het zelf samenstellen van een sim only abonnement kan je bij T-mobile ook kiezen voor alleen bellen en sms’en. Ook is er een speciaal sim only abonnement bij T-mobile waar je geen starttarief betaald. Alles wat je verbruikt wordt per seconde afgerekend. Zit jij momenteel al bij T-mobile, dan kan je ook verlengen en overstappen naar sim only.
Naast sim only abonnementen kan je bij T-mobile nog veel meer afsluiten. Als je gaat voor een nieuw toestel kan je kiezen uit de merken Apple, Samsung, Sony, HTC en Nokia. Heb jij een favoriet telefoonmerk, dan kan je deze uitkiezen in combinatie met een abonnement. Wil jij weten wanneer de nieuwe iPhone 6 of de Samsung Galaxy S6 uitkomt, bekijk dan de verwachte toestellen.

Prepaid zonder abonnement

Ga je liever niet voor een abonnement met contract, kies dan T-mobile prepaid. Hierbij zit je nergens aan vast, maar bel je wel een stuk duurder dan met sim only. Bekijk de complete dekkingskaart op de website van T-mobile. Op ieder moment van de dag kan je inloggen bij T-mobile om te kijken of er een storing is. Wil je werken bij een van de winkels van T-mobile, bekijk dan de openstaande vacatures. Heb jij een eigen bedrijf, bekijk dan de zakelijke sim only abonnementen. Heb jij in het verleden problemen gehad met het bereik, bekijk dan de andere aanbieders op onze site.

Maak een keuze uit de diverse abonnementen uit de tabel op deze pagina. Lees eens de ervaringen en reviews over T-mobile en laat je overtuigen door de kracht van dit grote bedrijf. Twijfel je nog welk abonnement je moet afsluiten, doe dan de vergelijking op onze homepage. Daar worden meer dan tien verschillende sim only providers op een aantal zaken vergeleken. De klantenservice van T-mobile is te bereiken via de telefoonnummers 1200 en 0800-7123.