Vodafone Sim Only Abonnement

vodafone-logoEen van de bekendste providers van Nederland bieden natuurlijk ook sim only abonnementen aan. Bij Vodafone sluit je een sim only abonnement af binnen enkele minuten via de site. Bij Vodafone vindt je een breed scala aan sim only abonnementen. Ook bij deze provider kan je sinds kort gebruik maken van het 4G-netwerk. Bestaande klanten die hun abonnement verlengen krijgen extra voordeel. Overstappen naar sim only is bijna altijd voordeliger dan een abonnementsvorm waarbij je een toestel cadeau krijgt. Alle sim only abonnementen van Vodafone kunnen gecombineerd worden met een bundel voor mobiel internet.

 

Vodafone netwerk informatie

  • Keuze uit +/- 40 sim only abonnementen
  • Vanaf 75 belminuten p/m
  • 4G Beschikbaar
  • Bellen via Vodafone netwerk
  • Abonnement vanaf € 4,00 p/m

Kosten sim only

  • Aansluitkosten: Va. € 0,00
  • Min./SMS buiten de bundel: € 0,25
  • Data buiten de bundel, € 0,10 per MB
  • Bundel wordt niet meegenomen naar de volgende maand
  • Bij Vodafone Scherp afgerond naar hele minuten, bij alle andere abonnementen per seconde met een minimum van 1 minuut

 

Goedkoopste abonnementen

De Vodafone scherp abonnementen zijn de goedkoopste varianten die je kunt vinden. Binnen de scherp varianten kan je kiezen voor small, medium of large. Als je een abonnement voor 2 jaar afsluit krijg je lagere prijzen dan als je een abonnement voor 1 jaar afsluit. Gebruik je ook mobiel internet, dan moet je voor medium of large gaan. Je krijgt dan een aantal MB per maand, die je niet moet overschrijden. Kom je boven je bundel uit dan betaal je namelijk 15 cent per verbruikte MB aan internet. De prijzen van de scherp sim only abonnementen worden per 1 Oktober altijd aangepast.
Een andere variant die vaak wordt afgesloten is de Vodafone Red sim only abonnementen. Deze zijn voornamelijk geschikt voor mensen die veel bellen en vaak gebruik maken van mobiel internet. Kort samengevat zijn het alles in een abonnementen, onder meer voor sim only. Je kan ieder moment dat je wilt overstappen naar een abonnement met smartphone. Als jouw toestel kapot gaat krijg je een vervangend toestel toegezonden van Vodafone. Bel je vaak vanuit het buitenland dan moet je eens kijken naar Vodafone Red Plus.

 

Bellen, sms en internet uit 1 bundel

Met Vodafone Smart sim only, bel en internet je uit een bundel. Handig als je de ene maand meer belt en de andere maand meer gebruik maakt van mobiel internet. Daarnaast kan je onbeperkt sms versturen zoveel je maar wilt. Ook de Vodafone smart abonnementen zijn te vinden in diverse varianten. Ook bij deze abonnementsvorm geldt, hoe langer de contractsduur, hoe lager de maandelijkse kosten. Sim only abonnementen van deze zeer grote provider zijn beschikbaar voor particulieren en de zakelijke klant.
De laatste vorm waaruit je kan kiezen bij sim only van Vodafone is de Hybride abonnementen. Dit kan je het beste zien als een combinatie van prepaid en sim only. Je stelt zelf een bundel samen van belminuten en sms. Je sluit geen contract af maar bepaalt elke maand zelf wat je wilt verbruiken. Met Hybride betaal je vooruit, je komt dus achteraf niet voor hoge kosten te staan. Als jouw bundel op is, kan je niet meer bellen. Wil je jouw hybride abonnement toch blijven gebruiken, dan kan je deze online opwaarden op de site van Vodafone. Wanneer jij geen wijzigingen aanbrengt, blijft jouw Hybride abonnement hetzelfde als de voorgaande maand.

Vodafone aanbiedingen in Nederland

Wil je een abonnement afsluiten bij Vodafone Nederland, bekijk dan de lopende aanbiedingen op deze pagina. Als je ook andere aanbieders wilt bekijken, maak dan eerst de vergelijking van alle sim only abonnementen op onze homepage.