Simpel prepaid startpakket

18 juli 2016 in ,

Goedkoop prepaid bij Simpel

Telecomprovider Simpel biedt naast abonnementen ook prepaid aan. Je kunt deze niet online kopen. Ze zijn verkrijgbaar bij de winkelketen Action. Deze goedkope winkelketen is daar zeer geschikt voor, aangezien telecomprovider Simpel bekend staat als een goedkope provider. Ook prepaid wordt voor een laag tarief door hen aangeboden. Dus wil je goedkoop bellen en sms'en, kies dan voor Simpel prepaid.

Prepaid Simpel
Bij de Action koop je een Simpel prepaidkaart voor 4,99 euro. Daar staat 5,00 euro beltegoed op. Als je hierdoor overstapt naar een andere provider dan is het mogelijk om je nummer te behouden. Dit kun je telefonisch gratis aanvragen bij de klantenservice van Simpel. Zodra je voor het eerst gaat bellen, sms'n of mobiel internet gaat gebruiken, wordt de prepaid Simpel kaart automatisch geactiveerd. Het tarief is voor alle drie de handelingen gelijk, namelijk 5 cent per minuut/SMS/MB met daarnaast een starttarief van 5 cent per gesprek. Dat is veel goedkoper dan het tarief dat door andere providers wordt gevraagd. Voor bellen naar speciale nummers en bellen naar het buitenland worden wel andere tarieven berekend.

Gebruik van de prepaidkaart
Als de Simpel prepaidkaart leeg is dan kun je deze opnieuw opwaarderen. Je beltegoed is dan drie maanden geldig. Als er na deze tijd nog geld op je prepaidkaart staat, dan wordt dit geld bevroren en dan moet je de kaart opnieuw gaan opwaarderen. Als je zes maanden lang geen gebruik maakt van de Simpel prepaid kaart, dan wordt de kaart gedeactiveerd. Je kunt de kaart dan niet meer opnieuw activeren. Je moet dus een nieuwe kaart kopen. Het is dus belangrijk dat je je tegoed minimaal een keer in de drie maanden opwaardeert of ten minste je telefoon gebruikt voor een betaalde activiteit. Je zult natuurlijk ook een nieuwe kaart moeten kopen als de kaart kapot is of gestolen is. Zoals bij elke provider zitten er nadelen aan het gebruik van de prepaidkaart. Maar als je het bovenstaande goed in de gaten houdt en zuinig bent op je kaart, dan kun je zeer simpel en voordelig bellen, sms'en en mobiel internet gebruiken met Prepaid Simpel.