Wanneer komt de iPhone 7 uit in Nederland?

1 september 2016 in ,

De tijd is weer aangebroken. De hype om de nieuwe iPhone gaat weer van start. Na de iPhone 6S komt de iPhone 7. Daarnaast kan het ook zo maar gebeuren dat ook de iPhone 7 Plus wordt uitgebracht. Maar wat zijn de specificaties van deze nieuwe versies?

Specificaties iPhone 7
Wanneer ook de iPhone 7 Plus uitkomt, wordt deze gewoon groter dan de iPhone 7. Dit zagen wij twee jaar geleden ook gebeuren bij de release van de iPhone 6. Toen kwam er naast de iPhone 6 ook een groter model op de markt: de iPhone 6 Plus. Daarnaast zal de nieuwe iPhone geleverd worden met het besturingssysteem IOS 10. Er wordt ook gesproken over een uitbreiding van de opslagcapaciteit. Het zou zo maar kunnen dat er ook een nieuwe iPhone 7 komt met maar liefst een opslagcapaciteit van 256 GB. Dit zal betekenen dat de iPhone met een opslag van 16 GB zal verdwijnen. Deze wordt dan vervangen door de versie met 32 GB. Het uiterlijk zal veel kunnen gaan lijken op die van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Ook zijn er foto's opgedoken van een nieuwe batterij. Zo kan de batterij wel meer dan 10% langer meegaan dan die van de iPhone 6S. Waarschijnlijk zit er ook een nieuwe chip in de iPhone 7. Dit zorgt ervoor dat de telefoon ongeveer 20% sneller wordt dan zijn voorganger.

Releasedatum van de nieuwe iPhone
Apple komt elk jaar met de informatie dat de nieuwe iPhone (in dit geval de iPhone 7) in het najaar komt. Toch weten wij eigenlijk wel beter. Al een aantal jaren is het al zo dat de nieuwe versie van de iPhone elke september uitkomt. Het is dan ook erg waarschijnlijk om te denken dat ook dit jaar de nieuwe iPhone 7 in september op de markt komt. Meestal komt een nieuwe versie eerst uit in de VS, Frankrijk en Duitsland. Een paar weken later zal de nieuwe iPhone ook in Nederland op de markt komen.