Ziggo aanbieding bestaande klanten 2016

28 juli 2016 in ,

Ziggo heeft voor bestaande klanten in 2016 diverse interessante aanbiedingen. Wanneer je klant bent van Ziggo heb je extra voordeel bij Ziggo Mobiel. Zo krijg je vijf euro korting per maand en heb je ook 50% meer data per maand. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je, je datalimiet zal overschrijden. Wie een bestaande klant is van Ziggo in 2016 kan dan ook kiezen uit tal van interessante aanbiedingen, waar genoeg voordeel uit gehaald kan worden.

Voordelen van aanbiedingen bij een overstap naar Ziggo
Ziggo biedt een aantal voordelen voor bestaande klanten die in 2016 op zoek zijn naar aanbiedingen. Zo kan je maandelijks je eigen bundel aanpassen en is deze eveneens maandelijks opzegbaar. Ziggo biedt daarnaast ook 4G voor alle bundels, zodat je altijd kunt beschikken over de snelste service. Ook wanneer je op vakantie bent in de EU is het mogelijk om naar Nederland te bellen of te sms'en vanuit je eigen bundel.

Persoonlijk advies bij overstap naar Ziggo
Wanneer je wilt overstappen naar Ziggo vanwege de interessante aanbiedingen in 2016, dan kan je, je gegevens achter laten bij Ziggo. Dan wordt je door Ziggo op een later tijdstip benadert wanneer je wel mag overstappen. Zo blijf je altijd op de hoogte en kan je een persoonlijk advies verwachten wanneer je contract afloopt bij je huidige provider. Daarbij is het ook gewoon mogelijk om je nummer te behouden wanneer je de overstap maakt.

Ziggo biedt aanbieding op maat aan voor iedereen
Bij Ziggo heb je de keuze uit diverse aanbiedingen in 2016, die volledig op jouw wensen aansluiten. Zo kan je kiezen voor een basispakket, waarbij je een bepaald aantal belminuten hebt en een kleiner dataverbruik. Voor de grote gebruikers is er het familiepakket, waarbij de mogelijkheden oneindig zijn. Hier betaal je wel wat meer voor, maar beschikt je wel over onbeperkt bellen, sms'en, veel data en kun je meerdere simkaarten krijgen. De keuze uit aanbiedingen in 2016 bij Ziggo is dan ook riant en daardoor voor iedereen interessant. Voor iedereen biedt Ziggo dan ook een geschikte aanbieding op maat.