Over Vergelijk Simonly

Steeds meer Nederlanders stappen over van een duur telefoonabonnement naar een goedkoop sim only abonnement. Je betaalt hiermee alleen voor je gebruik en dat scheelt in deze crisisjaren behoorlijk in de maandelijkse kosten.

 

Deze website bevat een overzicht van alle grote Nederlandse aanbieders met vrijwel alle mogelijke abonnementen. Onze medewerkers controleren dagelijks alle abonnementen en werken deze waar nodig direct bij. Dit doen wij geheel onafhankelijk en vanuit de gedachte om het gemakkelijk te maken om een sim only abonnement te vinden dat bij jouw belgedrag past. Bel je veel, dan kies je een grote bundel en bel je weinig dan kies je een kleine bundel. Voor iedereen bieden wij een overzicht van de beste deals.

Waarom Vergelijk sim only

Door onze technologie kunnen wij een overzicht tonen van de beste deals. Wij kijken naast de prijs, kwaliteit en ervaringen ook naar de keuze van anderen. In de beoordeling nemen wij de gekozen sim only abonnementen mee om op basis hiervan op populariteit te kunnen sorteren. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

 

Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen speciale afspraken met providers. De getoonde resultaten zijn altijd gebaseerd op jouw wensen i.c.m. onze formule om de beste deal te tonen.