Budget Mobiel Sim only abonnement

Let op: Robin Mobile is nu Budget Mobiel geworden. Onderstaande tekst gaat over Robin Mobile en niet over Budget Mobiel.

Bij Robin Mobile kan je sim only abonnementen afsluiten waarbij je onbeperkt kan bellen, sms’en en internetten. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je zit nooit ergens lang aan vast. De sim only abonnementen kunnen worden afgesloten door particulieren maar ook door bedrijven. Niet voor niets wordt Robin Mobile al maandenlang als beste sim only aanbieder uitgeroepen door de Consumentenbond. Ook de ervaringen en review van andere klanten zijn enorm goed. Robin Mobile is een relatief nieuwe speler op het gebied van sim only. Net als bij andere sim only aanbieders, kan je bij Robin Mobile ook gebruik maken van gratis nummerbehoud. Robin Mobile maakt gebruik van het 4G netwerk! De netwerkpartner van Robin Mobile is het meest betrouwbare netwerk van Nederland KPN.. Bij het aanvragen van een nieuw abonnement wordt er geen krediet check gedaan. De simkaart die je krijgt bij een nieuw abonnement kost eenmalig 9,95 euro. Verder betaal je geen aansluitkosten of andere bijkomende kosten bij het aangaan van een sim only abonnement. Je kan kiezen uit een gewone simkaart of een NANO simkaart. Raadpleeg de handleiding van jouw toestel om er achter komen welke simkaart jij nodig hebt.

Robin Mobile informatie

  • Keuze uit 5 sim only abonnementen
  • Altijd onbeperkt belminuten, sms en Data
  • Maandelijks opzegbaar
  • KPN netwerk
  • Abonnement vanaf € 14,95 p/m

Kosten sim only

  • Aansluitkosten: Va. € 0,-
  • Min./SMS buiten de bundel: € 0,00
  • Data buiten de bundel, € 0,00 per MB
  • Elke maand onbeperkte bundel

Snelheid mobiel internet

Er zijn 5 soorten abonnementen die je kan afsluiten, namelijk entree, junior, gewoon snel, pijl snel en super snel. Het verschil bij deze sim only abonnementen zit hem in de datasnelheid van het mobiele internet. Hoe sneller jij wilt surfen, hoe duurder de maandprijs wordt. Gebruik jij het internet alleen om af en toe een mailtje te lezen en wat sites te openen, dan raden wij het goedkoopste abonnement aan. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste snelheid afsluit, vraag dan om hulp bij de klantenservice van Robin Mobile. Deze is zeven dagen in de week te bereiken via live chat en mail. Ben jij al klant, download dan de app, waarmee je toegang krijgt tot al je gegevens en de mogelijkheid om extra tegoed aan te schaffen.

Robin Mobile vergelijken

Inmiddels bestaat Robin Mobile al weer 5 jaar, en zijn ze vele tevreden klanten verder. Wil jij ook de overstap maken naar deze provider, kijk dan hierboven voor de laatste aanbiedingen. Toch liever ergens anders een sim only abonnement afsluiten? Kijk dan gerust even verder en vergelijk alle providers die sim only aanbieden op onze website. Als je hulp nodig hebt, vul dan de vergelijker in en het goedkoopste abonnement wordt voor jou gezocht.