Youfone Sim Only Abonnement

youfone logoYoufone verkoopt op hun website voordelige sim only abonnementen passend bij elk budget. Je kan zelf het perfecte bij jouw passende sim only abonnement samenstellen. Misschien ken je Youfone wel als hoofdsponsor van de voetbalclub Vitesse. Bellen bij Youfone doe je op het zeer betrouwbare netwerk van KPN. Als een van de weinige providers, kan je bij Youfone zelf een belplafond instellen. Ook de klantenservice is in tegenstelling tot veel andere providers volledig gratis te bereiken. Met de handige kieswijzer, bepaal je in enkele stappen, het meest geschikte sim only abonnement. Er is al vanaf 3 euro in de maand een sim only beschikbaar bij Youfone.

 

Youfone Netwerk informatie

  • Keuze uit +/- 50 sim only abonnementen
  • Vanaf 100 belminuten p/m
  • Bellen via KPN netwerk
  • 4G Beschikbaar
  • Abonnement vanaf € 3,00 p/m

Kosten sim only

  • Aansluitkosten: Va. € 9,95
  • Min./SMS buiten de bundel: € 0,30
  • Data buiten de bundel, € 0,00 per MB (snelheid naar 64 Kbps)
  • Afrekenen per seconde met een minimum van 1 minuut

 

Youfone 4G Netwerk

Youfone biedt abonnementen aan met 4G databundel. Dit betekent dat je supersnel kan internetten via het 4G netwerk van KPN. Soms zijn er tijdelijke acties te vinden op de homepage. Vanwege de beperkte houdbaarheid hiervan, moet je binnen een X aantal dagen een abonnement afsluiten. Laat je niet onder de druk zetten, want er verschijnen vanzelf weer nieuwe aanbiedingen bij Youfone. Er zijn een aantal abonnementen waar je afrekent per seconde, andere abonnementen rekenen af per minuut. Dit laatste is het geval bij Youfone eindeloos, alleen de eerste minuut wordt naar boven afgerond. Ben jij al klant, en loopt jouw abonnement binnen 3 maanden af, dan kan je gebruik maken van de verlengingsaanbiedingen. Een unieke optie bij Youfone, is het onderling bellen voor maar 2 euro in de maand. Jouw vriend of bekende moet hiervoor ook klant zijn bij Youfone. Ben jij veel op reis, kies dan een extra belbundel buitenland uit, voor goedkoop bellen binnen en buiten Europa. Ook het maandelijks opzeggen van jouw abonnement, is in veel gevallen mogelijk bij deze provider.

Internetverbruik bij Youfone

Het gemiddelde internetverbruik ligt op 500MB in de maand. Handig als je niet weet wat voor internetbundel je moet afsluiten. Kom jij boven de internetbundel uit, dan wordt het internet langzamer gemaakt. Wel kan je elke maand extra MB inkopen, om de internetsnelheid weer te laten verhogen. Wil je niet teveel MB verbruiken, maak dan zoveel mogelijk gebruik van gratis WIFI netwerken. Ga je naar het buitenland op vakantie, schakel dan altijd data roaming uit voordat je vertrekt. Sommige app’s verbruiken stiekem veel MB’s. Als jouw data bijna op is krijg je een waarschuwings SMS van Youfone. Ben je klant geworden na 1 Juni 2014, dan kan je ook voor mobiele data een plafond instellen. Dowload de app om op de hoogte te blijven van jouw actuele verbruik. Er zijn ook sim only abonnementen verkrijgbaar voor jouw tablet of laptop. De review, ervaringen en klachten over Youfone zijn op diverse fora te lezen. Ook mensen die in het bezit zijn van een Blackberry kunnen gebruik maken van sim only van Youfone. Andere toestellen die geschikt zijn, onder meer Apple en Samsung.

Vergelijking sim only Youfone

Wil je er zeker van zijn dat Youfone het goedkoopste sim only abonnement is, maak dan de vergelijking op onze site. Naar eigen zeggen zijn de nr1 uit de top 5 sim only van dit moment. Een abonnement aanpassen of opzeggen, kan door contact op te nemen met de klantenservice. Het goedkoopst is dit te doen door middel van het contactformulier. Klanten van Youfone kunnen bovendien met een gratis nummer bellen. Maak vandaag nog de overstap naar een sim only van Youfone en kies een van de aanbiedingen uit die hierboven staan weergegeven.