Tele2 Sim Only Abonnement

tele2 logoOok bij Tele2 zijn er natuurlijk sim only abonnementen af te sluiten. Naast sim only kan je er ook terecht voor andere telefonie producten en internet en tv abonnementen. Wil je liever geen sim only abonnement maar een nieuw toestel, ook dat kan bij Tele2. Zit je liever niet aan een abonnement vast, kies dan voor Tele2 prepaid bellen. Alle producten die worden aangeboden zijn beschikbaar voor de particuliere en zakelijke eindgebruiker. Een nieuw mobiel abonnement uitzoeken bij Tele2 is kinderlijk eenvoudig. Er zijn drie verschillende soorten sim only abonnementen die je kan afsluiten.

 

 

 

Tele2 Netwerk informatie

  • Keuze uit +/- 10 sim only abonnementen
  • Vanaf 100 belminuten p/m
  • Maandelijks opzegbaar
  • Bellen via Tele2 netwerk
  • Abonnement vanaf € 10,00 p/m

Kosten sim only

  • Aansluitkosten: Va. € 10,00
  • Min./SMS buiten de bundel: € 0,30
  • Data buiten de bundel, gratis (lage snelheid: 64KB/s)
  • Bundel wordt niet meegenomen naar de volgende maand
  • Verbruik wordt afgerekend per hele minuut, naar boven afgerond

 

Abonnementsvormen bij Tele2

Kies bij Tele2 uit de verschillende abonnementsvormen nonstop, smartmix of prepaid+simonly. De eerste variant is vooral geschikt als jij veel gebruik maakt van jouw mobiele telefoon, zowel qua bellen als mobiel internet gebruik. Een smartmix abonnement sluit je af als je of veel belt, of veel internet verbruikt. Je kiest zelf de bundels die het beste bij jouw verbruik passen. Je kiest zelf hoe lang het abonnement gaat lopen, 1 maand of 1 jaar. Sim only prepaid geeft je geen maandelijkse kosten en bovendien krijg je bij het afsluiten ook nog eens gratis beltegoed cadeau. Met prepaid betaal je alleen voor de belminuten die je echt verbruikt, de kosten per minuut liggen wel aanzienlijk hoger dan bij sim only. Heb je werkelijk geen idee welke abonnementsvorm je moet kiezen, laat je dan terugbellen door een adviseur van Tele2. Er wordt dan samen met jou gekeken welke sim only je moet afsluiten.

Sim only mobiel internet

Mobiel internet wordt de laatste jaren steeds meer en meer gebruikt. Weet jij niet precies hoeveel MB jij verbruikt per maand, dan kan je gebruik maken van de data advies tool. Je vult een aantal vragen in en je krijgt een grove schatting van hoeveel MB jij nodig hebt bij het afsluiten van een nieuw sim only abonnement. Het bekijken van video’s en luisteren van muziek verbruikt over het algemeen gesproken de meeste MB’s. Ook sommige app’s kunnen een hoop MB opslurpen. Probeer, ook met je sim only abonnement, zoveel mogelijk gebruik te maken van gratis WIFI. Maak de keuze uit een van de vele Tele2 mobiel producten en betaal fors minder dan bij jouw huidige aanbieder. Bij alle Tele2 abonnementen maak je direct gebruik van het 4G netwerk. Blijf de site in de gaten houden voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van het 4G netwerk van Tele2.

Mogelijkheden bij Tele2

Als er een storing is, kan je dit als eerste lezen op de website van Tele2 zelf. Wil je jouw laatste factuur bekijken, even inloggen met uw persoonlijke gegevens. Heb je een vraag stel deze dan aan de klantenservice, of laat je terugbellen. Met de toestelhulp, een virtuele assistent, kies je het perfecte toestel uit om mobiel mee te bellen. Al jouw vragen kan je natuurlijk ook stellen op het forum van Tele2 of op het Facebook of Twitter account. Bekijk ook eens de alles in een pakketten of stap over naar glasvezel van Tele2. Vergelijk alle prijzen van Tele2 sim only en mobiel bellen op deze pagina.