Ben Sim Only Abonnement

ben logoBen is al jaren een van de populairste Sim Only aanbieders van ons landje. Niet zo gek, als je weet dat ze gespecialiseerd zijn in sim only abonnementen. Ben verkoopt geen prepaid meer, dus je bent aangewezen op de sim only abonnementen. Dit is geen ramp, want je belt al vanaf 2 cent per minuut. Net als bij veel andere sim only providers, kan je bij Ben jouw abonnement elke maand aanpassen. Je kan kiezen voor een contract die je maandelijks kan opzeggen, maar ook een contract met een looptijd van 2 jaar. Als je kies voor het 2-jarige sim only abonnement, geniet je van een lager maandbedrag. Als jij er zeker van bent dan je niet wil overstappen raden wij de goedkopere variant aan. Als je voor de eerste keer sim only gaat afsluiten, kan je het beste een maandelijks contract nemen. Er is al een Ben zuinig abonnement vanaf 3 euro in de maand. Extra internetbundels of sms-bundels kan je aan jouw abonnement toevoegen. Losse toestellen kan je niet kopen bij Ben. De bekende merken Samsung en Apple zijn vertegenwoordigd in de webshop. Deze toestellen zijn dan in combinatie met een sim only abonnement van Ben.

 

Ben informatie

  • Keuze uit +/- 35 sim only abonnementen
  • Vanaf 100 belminuten p/m
  • Bellen via T-Mobile netwerk
  • Abonnement vanaf € 4,- p/m

Kosten sim only

  • Aansluitkosten: Va. € 9,95
  • Min./SMS buiten de bundel: € 0,31
  • Data buiten de bundel, € 0,10 per MB
  • Bundel wordt niet meegenomen naar de volgende maand
  • Verbruik wordt afgerekend per hele minuut, naar boven afgerond

 

Bestellen bij Ben

Als je een bestelling hebt geplaatst op Ben.nl wordt jou gevraagd om 1 cent te betalen met iDeal. Dit om jouw bankrekening te checken. Hierna ontvang je vaak binnen enkele dagen een pakketje van PostNL. Dit pakketje bevat jouw nieuwe simkaart van Ben. Bij Ben betaal je ook aansluitkosten, hoe hoog deze zijn hangt af van de lengte van jouw abonnement. Sinds kort kan je de app van Ben vinden in de Apple Store en de Google Play Store.

Wijzigen Ben abonnement

Ik Ben is de persoonlijke omgeving voor jouw abonnement. Hier kan je allerlei zaken wijzigen. Denk hierbij aan jouw simkaart blokkeren, abonnement wijzigen en Pukcode opvragen. De klantenservice van Ben is op verschillende manieren te bereiken. Lees eerst de veelgestelde vragen door of neem contact op via de live-chat.

Simkaart voor elke telefoon

Bij Ben krijg je altijd een gewone plus een micro-simkaart bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Wat voor soort telefoon jij ook hebt, Ben sim only is er voor geschikt. Als jij al belt met Ben, kan je in aanmerking komen voor verlengvoordeel. Dit is alleen mogelijk aan het einde van jouw sim only contract. Als je boven jouw bundel belt, kost een minuut 31 eurocent. Let dus goed op dat je jouw limieten niet overschrijdt. Dit kan je voorkomen door regelmatig in te loggen en jouw verbruik van deze maand te checken. Koop jij een toestel bij Ben, dan komen er 6,95 euro aan verzendkosten bovenop. Voor een compleet overzicht van alle tarieven bekijk je de website van Ben.

Bellen via het T-Mobile netwerk

Met een sim only van Ben, bel je via het netwerk van T-mobile. De review en ervaringen zijn over het algemeen zeer positief. Lees op andere sites de ervaringen betreffende Ben en bekijk direct alle aanbiedingen. Wil je liever via een andere telecom provider bellen, kijk dan op onze site en vergelijk alle sim only abonnementen.