Wat is Ziggo mobiel familie 4G?

7 maart 2016 in ,

Met het familiepakket van Ziggo mobiel 4G kan je voordelig mobiel bellen. Je deelt, samen met een familielid een grote bundel. Iedereen heeft wel een eigen mobiele telefoon met eigen nummer. Er kan onbeperkt gebeld worden. De databundel heeft wel een limiet, maar de MB’s kunnen onderling worden verdeeld. Mocht iemand in de familie minder gebruik maken van mobiel internet dan kan er geschoven worden met MB’s naar een familielid dat wel veel gebruik maakt van mobiel internet. Dankzij het 4G netwerk van Ziggo kan je gebruik maken van supersnel internet op jullie GSM. De databundel van Ziggo mobiel familie 4G bevat 6000 MB data. Bovendien kan je als Ziggo klant op veel locaties gebruik maken van gratis wifispots. In totaal zijn er in heel Nederland ongeveer 2 miljoen van deze gratis wifi-locaties. Als jij vaak mobiel belt naar een Europees land dan is dit abonnement zeker geschikt, want deze belminuten gaan gewoon vanuit jouw bundel. Regelmatig zijn er acties waarbij je geen aansluitkosten betaald voor Ziggo mobiel familie. Het totale maanbedrag is 45 euro per maand, een prima prijs als je bedenkt dat je dit met zijn tweeën betaald.

Naast mobiel familie 4G heeft Ziggo ook nog andere mobiele abonnementen. Alle telefoon abonnementen zijn alleen beschikbaar voor bestaande klanten van Ziggo. Ben jij nog geen klant van Ziggo bekijk dan ook eens de voordelige alles in een pakketten. Bij elk pakket kan je kiezen voor nummerbehoud waardoor jij niet van 06-nummer hoeft te veranderen. Elk gsm abonnement is maandelijks aan te passen aan de hand van jouw belgedrag. Bij Ziggo wordt afgerekend per seconde en per MB, er wordt dus niet naar boven afgerond zoals bij veel providers. Het goedkoopste abonnement heet Voldoende 4g en kost 9 euro per maand. Het duurste abonnement is Enorm 4G en kost 30 euro per maand.

Naast Ziggo zijn er nog vele andere aanbieders van sim only abonnementen. Zeker als je nog geen klant bent van Ziggo is het aan te raden daar ook eens te kijken. Hieronder zie je een overzicht van de goedkoopste sim only aanbiedingen van deze maand, ook kan je alle abonnementen vergelijken op onze homepage.