Ziggo Sim Only Familie

17 november 2015 in ,

Met heel het gezin 1 sim only bundel delen? Dat kan met de Ziggo familie bundel. Hierbij kan er onbeperkt gebeld en ge-sms't worden en heb je een ruime data bundel die je makkelijk met meerdere mensen kan delen. Zo kan het goed uitkomen als de een altijd data overhoudt en de ander altijd tekort komt.
Handig bij Ziggo zijn de Wifi-spots waar je als Ziggo klant gebruik van kan maken. Op zo'n 2 miljoen plekken in Nederland kun je gratis gebruik maken van wifi op je telefoon. Ziggo biedt verder het internet aan op het supersnelle 4G netwerk. Dit zit standaard in alle mobiele bundels van Ziggo. Door gebruik te maken van het 4G netwerk gaat het versturen en bekijken van onder andere video en foto's supersnel.

Ben je in het buitenland? Eerst betaalde je je hoge tarieven zodra je in het buitenland belde of sms'te. Bij Mobiel van Ziggo is dat nu verleden tijd. Je betaalt het bellen vanuit het buitenland naar Nederlandse nummers vanuit je bundel. Je betaald er dus geen extra kosten voor. Ook de inkomende gesprekken worden verrekend vanuit je bundel.
Bij gesprekken in Nederland ben je ook voordeliger uit als bij sommige andere aanbieders. Je betaald per gebruikte seconde/kb en Ziggo rekent geen starttarief. Hierdoor betaal je alleen voor wat je ook echt gebruikt. Je hebt met de speciale Ziggo Mobiel App ook altijd het overzicht van je gebruik. Zo weet je precies hoeveel data je nog over hebt. Ook handig als er kinderen gebruik maken van de familiebundel. Zo heb je de mogelijkheid om een oogje in het zeil te houden.

Binnen deze handige familiebundel heeft iedereen zijn eigen nummer. Het is mogelijk om je huidige nummer te behouden. Dit zonder extra kosten. Je krijgt bij het afsluiten van de familiebundel twee simkaarten. Voor een extra bedrag per maand kun je dit uitbreiden met maximaal 3 extra simkaarten. Je kan dus in totaal met 5 personen profiteren van deze voordelige bundel. De simkaarten die je ontvangt zijn zo geheten 3in1 simkaarten. Dat is een regulier simkaart, micro simkaart en nano simkaart in één. Zo maakt het niet uit of je nu het nieuwste model telefoon hebt of een iets oudere. Er is altijd wel een simkaart die in je telefoon past waardoor iedereen gebruik kan maken van Ziggo Mobiel Familie.

Bekijk hier alle Ziggo sim only abonnementen.