Albert Heijn sim only

10 juni 2016 in ,

De Supermarktketen Albert Heyn heeft een groot 4 GB netwerk voor mobiele telefoongebruikers. De Sim Only van Albert Heyn kan men in alle vestigingen van deze supermarktketen verkrijgen en ook in de winkel zijn opwaardeerkaarten verkrijgbaar. De opwaardeerkaarten variëren in prijs van tien euro tot dertig euro en elke prepaid opwaardeerkaart gaat gepaard met een bonus.

Bij tien euro krijg je vijftien euro extra, bij twintig euro veertig euro en bij dertig euro zeventig euro extra beltegoed. Als je dan gebruik maakt van de simkaart zal eerst het gratis tegoed opgemaakt worden en dan pas het aangeschafte beltegoed. De tegoeden blijven een maand geldig en je kan je eigen nummer meenemen naar AH mobiel bellen.
Goedkoper kan het bijna niet want met de Sim Only van Albert Heyn bel je al voor drie cent per minuut. Via de webshop van de supermarktketen kan men ook opwaarderen en de beltegoed kaartjes kopen. Je bankrekeningnummer kan aan de Sim Only worden toegevoegd zodat je via internet bankieren je tegoed later kan opwaarderen.

Voor nog geen tien euro heb je al een Sim Only van Albert Heyn en kan je online surfen op het netwerk van KPN. De simkaarten worden in en blik aangeboden en kosten zestien euro. Een prepaid abonnement bij Albert Heyn heeft zo zijn voordelen, je betaalt minder dan bij andere providers en je hebt er geen contract voor nodig. Je kan je bankpas of creditcard gebruiken om de Sim Only weer op te laden en dit soort prepaid kaarten zijn ook ideaal voor kinderen. Zo leren zij efficiënter om te gaan met hun telefoon vooral als zij de opwaardeerkaarten van hun eigen geld moeten betalen.

Ook senioren besteden veel tijd aan de telefoon en me teen prepaid mobiele telefoon maken ook zij een uitstekende keuze. Mobiele telefoons zijn klein genoeg om in een broekzak of tas te stoppen en je hebt ze ten alle tijden beschikbaar. Een mobiele telefoon geeft je een gevoel van veiligheid en Albert Heyn heeft ook een groot scala aan mobiele telefoons online en in de winkel staan.

Het netwerk heeft voor Albert Heyn een grote prioriteit, de klantenservice is uitstekend en jij als klant maakt grote besparingen indien je kiest voor een Sim Only van Albert Heyn. Geen kredietcontroles, flexibele telefoonservice, geen maandelijkse kosten en jij bent in controle over hoeveel je uitgeeft.