Welke smartphone Oktober 2016

26 augustus 2016 in ,

Vorig jaar was er voor de smartphoneliefhebber heel veel keuze tussen allerlei mobiele telefoons, zoals de Samsung Galaxy X6 of de iPhone 6s. Nu we alweer over de helft van 2016 wordt het tijd om naar de nieuwe smartphones die misschien worden uitgebracht. Veel mensen zijn hierin geïnteresseerd en de grote merken brengen vaak nieuws naar buiten over aankomende releases. Hieruit blijkt dat er genoeg is om uit te kiezen. Hieronder volgt een overzicht met een voorproefje van de nieuwe smartphones van oktober 2016:

iPhone 7:
De nieuwste iPhone wordt de iPhone 7, die de iPhone 6s opvolgt. De verwachting is dat Apple de nieuwe telefoon in september of oktober 2016 lanceert. De prijs zal ongeveer tussen de 700 en 800 euro liggen. De nieuwe zal de oude versie natuurlijk weer overtreffen. De iPhone zal er ook weer anders uitzien dan zijn voorgangers. Door Apple wordt er ongeveer elke twee jaar een nieuwe variant uitgebracht, dus soms is het slim om daarop te wachten. Ook dit jaar wordt er weer een nieuw design geïntroduceerd, namelijk de iPhone 7 waarover al veel gespeculeerd is. Er gaan allerlei geruchten de ronde over het uiterlijk van de smartphone. Zo zou er geen aansluiting voor de audio meer zijn, alleen nog maar een Lightning connector die functioneert voor zowel de audio als de data en voor het opladen van de telefoon. Ook heeft de nieuwe iPhone 7 een nieuw 3d Touch scherm. Sommige trendwatchers spreken ook over een verwijding van de ronde ‘Home’-knop die hiervoor op elke iPhone te vinden was en door iedereen vaak wordt gebruikt. Ook wordt de iPhone 7 Plus waarschijnlijk in oktober uitgebracht.

Samsung Galaxy S7
Ook de Samsung hebben een compleet andere weg ingeslagen met de modellen Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge, ze maken namelijk gebruik van zeer kwalitatieve materialen. Dit geldt ook voor het nieuwste model de Galaxy S7, en zal de Samsung S6 als een van de populairste mobiele telefoons van 2015 waarschijnlijk opvolgen. Net als bij de S6 komt ook bij de Galaxy S7 weer een Edge variant, die waarschijnlijk rond de 100 euro duurder is.

Nokia
Ook nokia is bezig om een comeback te maken in oktober 2016, maar zullen niet door de Finse fabrikant zelf worden gemaakt. De productie en levering komen voor rekening van een derde partij. De smartphonefabrikant komt waarschijnlijk met twee modellen telefoons, namelijk de Nokia RM-1490 en de meer geavanceerde Nokia 5320.

Welke nieuwe smartphone jij ook gaat kopen in Oktober 2016, kies er het goedkoopste abonnement bij uit. Soms loont het om een nieuw toestel los te kopen en daarbij een sim only abonnement af te sluiten. Bekijk enkele aanbiedingen en laat je verrassen door de lage prijzen.