Onbeperkt mobiel internet lebara 360

8 juni 2016 in ,

Lebara internet is een goede manier om in contact te blijven met familie en vrienden maar ook op zakelijk gebied is Lebara een uitkomst. Zelfs als je vast internet in huis hebt is een Lebara simkaart een ideale oplossing voor buitenshuis. Je kan er op Facebooken en Whatsappen en andere online activiteiten doen.

Lebara heeft een 4 G netwerk en zorgt daardoor voor een supersnelle internetverbinding. Zo kan je met een Lebara onbeperkt abonnement onderweg Spotify beluisteren of nieuws online volgen. Ook downloaden gaat sneller dan bij andere providers en de kwaliteit wordt gegarandeerd.

Het onbeperkt internet abonnement van Lebara is een flexibel vast en mobiel pakket niet alleen voor Nederland maar ook voor over de veertig andere landen. Met dit pakket bel je gratis naar andere Lebara nummers en sms’jes zijn ook gratis. Je hebt een alles in een bundel met geen verborgen kosten. Je kan gratis bellen naar mobiele en vaste lijnen in Nederland en dat al voor een super lage prijs.

Lebara is makkelijk in gebruik en de gesprekken die men voert zijn van grote kwaliteit. Indien je besluit een onbeperkt abonnement af te sluiten dan hoef je ook niet je telefoonnummer te wijzigen, dat kan je behouden. Aan elke nieuwe gebruiker wordt er een gratis simkaart gegeven, er zijn geen verbindingskosten en ook geen contract.

Het medium contract van Lebara houdt in dat je onbeperkt kan bellen en 2 GB aan internet hebt. Dat tegoed blijft dertig dagen geldig. Indien je een nationaal Unlimited bundel neemt dan kan je onbeperkt bellen en sms’en en heb je de beschikking over 8 GB internet, dat tegoed blijft ook een maand geldig.

Het Lebara netwerk is betrouwbaar en snel en het onbeperkt data abonnement is een absolute must. Online gaan wanneer je wilt, onbeperkte diensten en een data limiet die hoog genoeg is zonder extra kosten. De beste netwerkdekking wordt gegarandeerd of je nu surft op het internet, e-mailt of bestanden bekijkt of download.

Onbeperkt mobiel internet heeft nog een groot voordeel en dat is dat je gebruik kunt maken van openbare wifi en de hotspots van Lebara zijn door het gehele land verspreid en ook in het buitenland. De onbeperkte internet bundel laat je draadloos genieten bij een kopje koffie en Lebara heeft daar de juiste oplossing voor.