Mobile Madness van T-mobile

24 augustus 2016 in ,

De Mobile Madness 2016 van T-mobile is weer begonnen. De Mobile Madness van 2016 loopt van 22 Augustus tot 19 September. De kortingen op een nieuw telefoonabonnement kunnen oplopen tot vijftig procent. Bovendien betaal je op alle abonnementen geen aansluitkosten. Deze zijn normaal gesproken 30 euro per abonnement. De korting is geldig op de zogenaamde stel samen en stel bij abonnementen. De korting geldt alleen op abonnementen met een looptijd van 2 jaar. Enkele populaire telefoons die meedoen aan de Mobile Madness zijn de Samsung Galaxy S7, Iphone 6s en de Huawei P9. Ook bestaande klanten kunnen profiteren van de Madness, dit kan echter alleen als jij in aanmerking komt voor verlenging.  De acties zijn geldig in de webshop maar ook in een van de vele winkels, misschien wel in jouw woonplaats. Bellen doe je via T-mobile op het beste mobiele netwerk van Nederland. Heb jij net een eigen bedrijfje gestart, goed nieuws, de korting is ook geldig op zakelijke gsm abonnementen.

De kortingen van Mobile Madness zijn ook geldig bij telefoonwinkels zoals Belsimpel, Typhone en The Phone House. Wel moet er gekozen worden voor T-mobile als provider.

Onze site is gespecialiseerd in sim only abonnementen. Ook die van T-mobile nemen we op in onze vergelijker. Of T-mobile voor jou de goedkoopste optie is hangt af van het aantal minuten en aantal MB dat jij per maand verbruikt. Vergelijk altijd meerdere belwinkels en providers om tot de laagste prijs te komen voor het abonnement wat jij zoekt.