Verwachte smartphones in 2017

4 november 2016 in ,

Welke telefoons en smartphones kunnen we verwachten in 2017?

Elk jaar komen weer talloze nieuwe smartphones op de markt. Natuurlijk kijken liefhebbers elke keer weer uit naar het nieuwe vlaggenschip van Samsung of de nieuwste iPhone. Naast deze twee merken komen er echter nog veel meer nieuwe telefoons op de markt. Welke smartphones kunnen we in 2017 op de markt verwachten? We bespreken het in deze blog.

Samsung Galaxy S8
Fans van Samsung zullen nu al uitkijken naar de lancering van de Galaxy S8.. De laatste Samsung was qua design namelijk meer van hetzelfde en dus verwachten de meesten een volledig vernieuwd design. Volgens verschillende geruchten draait de Galaxy S8 op een Exynos 8895 processor of met Qualcomm's Snapdragon 830 processor. De Galaxy S8 zal beschikken over 6GB RAM geheugen.

iPhone 7s en 7s plus
Apple komt in 2017 waarschijnlijk met een sterk verbeterde variant van de 7-serie. De iPhone 7s en 7s plus zal sterker zijn dan de eerdere versies door een veel krachtigere processor. Ook van het design van deze nieuwe generatie wordt door de meesten vele verwacht. Een andere verandering is dat beide varianten in 2017 wel beschikken over een dual camera. Op dit moment beschikt alleen de iPhone 7 plus daarover.

LG G6
Ook LG zal in 2017 met een nieuw vlaggenschip op de markt komen. De LG G6 zal naar alle waarschijnlijkheid in februari of maart verschijnen. Vooral de camera van deze nieuwe smartphone zal op de meeste gebruikers indruk maken. Ook van het vernieuwde design lijken we op voorhand veel te mogen verwachten. Zoveel zelfs, dat deze smartphone qua design wellicht tot de top behoort van de smartphones die in 2017 uitkomen.

HTC 11
Van HTC kun je meestal wel iets spectaculairs verwachten als ze met een nieuwe smartphone op de markt komen. De HTC 10 viel al op in positieve zin en de verwachting is dat men dat door gaat zetten met de HTC 11. Vooral de verwachte 24-Ultrapixels camera is sterk verbeterd en zal naar alle waarschijnlijkheid stukken beter zijn dan die van de concurrenten. Ook zal het uiterlijk veranderd worden, waardoor we kunnen rekenen op een sterk veranderd design. De meeste experts denken dat de HTC 11 in augustus of september zal verschijnen.

Sim only
Steeds meer mensen kiezen ervoor om een toestel los te kopen en een sim only abonnement aan te schaffen. Dit is op langere termijn voordeliger.