Live forward van T-mobile

17 augustus 2016 in ,

Wat is live forward van T-mobile en wat kan ik er mee?

Live forward is het nieuwste online platform van t-mobile. Hierop kan je een verzameling vinden van nieuwsberichten op het gebied van trends en technologie. Allemaal zaken die inspireren en informeren over de nieuwe wereld van morgen. Daarbij voegt T-Mobile ook nieuws vanuit de eigen organisatie en de wijze waarop T-mobile de gedachte zelf wil omarmen.

T-Mobile wil met live forward verder gaan dan de standaard
Live forward is een volledig nieuw concept, waarbij de gedachtegang is uitgegaan naar de consument. De vraag is of iedereen ook wel klaar is voor de toekomst net als T-mobile zelf en wat zijn nou de eigenlijke verwachtingen van de klanten. Een simpele gedachte is natuurlijk een mobiel aanbieden met daarbij een abonnement, een goede dekking en service als daarom gevraagd wordt. T-Mobile wil echter verder gaan dan de standaardzaken.

Live forward van T-Mobile biedt een platform voor trends en technologieën
De verandering gaat tegenwoordig razendsnel en verandert met de dag. Innovaties, apps, gadgets, elke dag volgen er wel weer nieuwe ontwikkelingen. Zaken die het ook allemaal weer beter maken op verschillende vlakken. Het zorgt ervoor dat de mensheid verder kan komen. Daarom is T-Mobile ook begonnen met live forward van T-Mobile. Met dit platform van nieuwsberichten op het gebied van trends en technologieën die inspireren wil T-Mobile aan de toekomst denken. De ideale toekomst bestaat namelijk niet alleen maar uit een toestel en een simkaart. Klanten zijn meer geworden dan alleen maar simpele mensen die gebruiken maken van data, sms'en en bellen met hun telefoon.

T-mobile wil met live forward klaar zijn voor de toekomst op het gebied van telefonie
T-mobile wil met live forward mensen inspireren om zelf input te geven op het gebied van telefonische zaken en andere trends. Door de input van de mensen zelf kan T-Mobile kijken hoe het in de toekomst alleen nog maar beter en dynamischer kan worden. Live forward is dan ook een platform voor de toekomst om te zorgen dat de wereld van de telefonie nog verder verbeterd wordt en de mensen er nog meer hun voordeel mee kunnen doen.