Van prepaid naar sim only met nummerbehoud

29 augustus 2016 in ,

Bij Simyo ben je geen nummer, maar bij Simyo houd je je nummer

Prepaid bellen is lange tijd populair geweest. Tegenwoordig is dat anders. En terecht! Waarom zou je prepaid bellen als je een abonnement kunt nemen voor weinig geld met veel meer mogelijkheden. Prepaid is alleen handig als je weinig belt. Je kunt dan lang met je beltegoed van je prepaid doen. Maar laten we eerlijk zijn, wie belt er tegenwoordig nog weinig, om het nog maar niet te hebben over internet op je mobiel.

Bij een abonnement van Simyo heb je keuze genoeg om jouw abonnement precies zo samen te stellen zoals jij dat wilt. Niets is prettiger dan dat je je eigen keuzes kunt maken. Jouw vrienden, familie en kennissen merken er niets van dat je overstapt, want je kunt er voor kiezen om je nummer te behouden. Dat hoeft niet, dat mag. Bij Simyo mag je gewoon zelf bepalen hoe je het wilt hebben. Ook de datum waarop je wilt overstappen heb je zelf in de hand. Het is ideaal dat je je eigen nummer, dat zo vertrouwd voor je is, kunt behouden. Je moet er toch niet aan denken dat je al je contacten moet doorgeven dat je een ander nummer hebt. Dat brengt altijd narigheid met zich mee, mensen die vergeten jouw nummer in hun contactlijst te wijzigen en als je met zakenpartners te maken hebt, is het helemaal vervelend als het fout gaat. Dan is het toch heel erg handig dat Simyo er voor zorgt dat jij je nummer gewoon blijft houden.

Daarnaast is de website van Simyo heel duidelijk; helder en kort wordt in stappen uitgelegd hoe het allemaal werkt. Maar mocht je toch iets niet begrijpen dan heeft Simyo mogelijkheden genoeg voor je om hen te bereiken. Dat kan via een forum, je kunt een medewerker tweeten, een e-mail zenden en je kunt hen bellen. Dit wordt duidelijk uitgelegd op de website van Simyo. Kom je er na een maand achter dat je meer belminuten of meer mb's internet nodig hebt, dan kun je dit na inloggen op de website van Simyo wijzigen. Maar ook als je merkt dat je heel goed met minder belminuten of minder mb's voor internet toe kunt, dan kun je dat maandelijks wijzigen. Van prepaid naar Simyo mét nummerbehoud is zó geregeld bij Simyo. Bij Simyo ben je geen nummer, maar bij Simyo houd je je nummer!