Ben sim only opzeggen

7 november 2016 in ,


Hoe kan ik mijn sim only abonnement van Ben opzeggen?Nog altijd is er onder mensen onduidelijkheid als het gaat om het opzeggen van een sim only abonnement. En dat terwijl die onduidelijkheid helemaal niet nodig is. Bij de meeste providers kun je een sim-only abonnement zonder problemen opzeggen. Meestal geldt er echter wel een opzegtermijn. Hoe lang deze opzegtermijn is, verschilt sterk per provider. Over het algemeen is het gelukkig geen lange opzegtermijn. Hoe zit dat bij Ben? Kun je bij deze provider je sim only abonnement opzeggen en hoe werkt dat? En hanteren ze bij Ben ook een opzegtermijn? We vertellen het je allemaal in deze blog.

Sim only abonnement opzeggen bij Ben
Heb je een sim only abonnement bij Ben en denk je eraan om deze op te gaan zeggen? Dat kan gelukkig zonder enige moeite. Bij Ben kun je jouw abonnement namelijk op elk willekeurig moment opzeggen. Daar moet echter wel bij vermeld worden dat er een opzegtermijn geldt van één maand. Je moet het dus in ieder geval één maand van tevoren aangeven. Dat is een korte opzegtermijn en natuurlijk erg voordelig voor jou als gebruiker.

Hoe zit met je beltegoed?
Veel klanten die hun sim only abonnement willen gaan opzeggen, vragen zich af hoe dat dan precies gaat met het beltegoed. Over het algemeen maak je gebruik van een belbundel en het zou natuurlijk zonde zijn als je deze laat verlopen. Wanneer je abonnement namelijk wordt stopgezet, vervalt het resterende beltegoed. De kosten zullen vervolgens naar verhouding berekend worden. Daarom adviseren we je om je abonnement tegen het einde van de maand op te zeggen. Hierdoor heb je namelijk nog voldoende tijd om je resterende beltegoed van je bundel op te maken, zodat er geen tegoed verloren gaat.

Hoe zeg je jouw abonnement op?
Er zijn verschillende manieren om jouw sim only abonnement bij Ben op te zeggen. Allereerst kun je natuurlijk gewoon naar de klantenservice bellen. Het telefoonnummer kun je overal op internet vinden en staat in sommige gevallen ook het telefoonboek van je telefoon. Geen zin om te bellen? Dan kun je ook gewoon een brief sturen. Vermeld in die brief wel je mobiele nummer, je klantnummer en je adresgegevens. Vermeld duidelijk dat het gaat om het opzeggen van je sim only abonnement bij Ben. Vervolgens krijg je per email een bevestiging van je opzegging. Er zijn overigens ook standaard brieven op internet te vinden.