Welke telefoonwinkel verkoopt Simyo?

24 augustus 2016 in ,

Waar kan je een abonnement of prepaidkaart kopen van Simyo?

Simyo; iets nieuws en iets goedkoop. Wie houdt nou niet van deze twee woorden. Simyo is het online mobiele merk van KPN mobiel. Wat Simyo anders en goedkoop maakt is het feit dat ze geen winkels hebben en geen dure mobieltjes weggeven. De diensten worden alleen verkocht via internet, en als klant kan je al je zaken online regelen. Simyo is niet alleen actief in Nederland en Belgie, maar ook in Duitsland en Spanje.

Hoewel Simyo niet te verkrijgen is in winkels, heeft simyo wel een eigen website met een eigen webshop. Die kan je vinden op www.simyo.nl/telefoonshop. Daar kan je kiezen uit verschillende soorten mobieltjes en bijpassende abonnementen. Je hebt ook op de website een mooie telefoonvergelijker waarbij je de specificaties van de verschillende mobieltjes kunt vergelijken. Als je geen interesse hebt in een mobiel, dan kan je ook kiezen voor een goedkope sim only van Simyo.

Op de website van Simyo heb je een handige tool waarbij je een sim-only abbonement kan samenstellen en precies kan kijken wat past bij jouw situatie. Zo kan je de contractduur bepalen, het aantal belminuten en SMS'jes kiezen, en kijken hoeveel MB's internet je maandelijks wilt. Daaruit komt dan een prijs wat je zelf kan laten aanpassen door bijvoorbeeld een lagere internetbundel te nemen. Het mooie van Simyo is, dat je je verbruik kan aanpassen naar behoefte. Als je bijvoorbeeld een abonnement aan het samenstellen bent en je weet niet precies wat je verbruik zal zijn, kan je je internetbundel op 1000 MB zetten, en na een maand kijken hoeveel je daadwerkelijk hebt verbruikt. Dan kan je na een maand je internetbundel aanpassen op je daadwerkelijke verbruik. Zo voorkom je dat je onnodige hogere kosten betaald.

Wil je nergens aan vastzitten? Dan biedt Simyo ook een pre-paid simkaart aan. Hier heb je een vast tarief van 10 eurocent per minuut op SMS, en heb je geen starttarief. Ook heb je altijd inzicht in je verbruik. Want dat is natuurlijk het grote voordeel van Simyo, je kan als je zaken online regelen.

Het concept van Simyo is makkelijk en voor iedereen te begrijpen. Simyo is niet voor niks al 8 keer op een rij uitgekozen tot beste provider!