Samsung Galaxy S7 met sim only

26 februari 2016 in ,

De release datum van de Samsung Galaxy S7 is voor Nederland vastgesteld op 11 Maart 2016. Dit nieuws is bekend gemaakt door Samsung op 21 Februari 2016. Veel mensen kopen een nieuw toestel, zoals de S7, direct na de release datum. Net na de release van een nieuwe telefoon zijn de prijzen hoog. Heb je iets minder te besteden dan kan je het beste enkele maanden wachten. Hoe langer je wacht, hoe goedkoper het toestel (met of zonder abonnement wordt). De verkoopprijs van de Samsung Galaxy S7 komt op ongeveer 700 euro te liggen. Dit toestel in combinatie met abonnement zal tussen de 30 en 50 euro kosten, afhankelijk van de belbundel en provider.

Veel mensen gaan na de release van een nieuw toestel direct voor een abonnement met gsm. Vaak is het aan te raden om ook eens te kijken naar sim only. Je koopt de Galaxy S7 los en sluit daarnaast een sim only abonnement af. Wil je voor deze optie gaan, dan moet je wel zorgen voor een simlock vrije Samsung Galaxy S7. Bij onder meer de Mediamarkt kan je simlockvrije toestellen aanschaffen. Dit betekent dat je elke simkaart van iedere provider in het toestel kan stoppen. Om tot een goede vergelijking te komen van de prijzen moet je twee totaal prijzen uitrekenen en naast elkaar leggen. Eerst de prijs van het totale abonnement met toestel en daarna de prijs van het losse toestel plus de totaalkosten van het sim only abonnement. Het nadeel van een constructie van los toestel en sim only is dat je de hoge aanschafprijs van het toestel in een keer moet betalen. Bij een abonnement betaal je dit gespreid over een of twee jaar. Heb jij genoeg geld op jouw bankrekening staan en is deze optie voordeliger dan adviseren wij jou om voor sim only plus los toestel te gaan. Wil je nog goedkoper uit komen, kies dan de Samsung Galaxy S6 of S5 in combinatie met sim only.

De prijzen van sim only abonnementen verschillen onderling enorm. Ook veranderen de prijzen continu, maak daarom een goede vergelijking van alle abonnementen. Probeer in te schatten hoe groot de bel- en databundel moet zijn voor de komende maanden/jaren.