Goedkoopste iphone 7 plus abonnement

7 oktober 2016 in ,

Het goedkoopste abonnement met iPhone 7 Plus


 De nieuwe iPhone 7 en 7 Plus zijn vanaf 16 september 2016 te koop bij Apple, de iCentres en telecombedrijven. De iPhone 7 Plus met een opslagcapaciteit van 32 GB kost los € 909. Telecombedrijven spelen hier slim op in door abonnementen aan te bieden, zodat je niet het hele aanschafbedrag in één keer kwijt bent.

Goedkope abonnementen
Hollandsnieuwe biedt het goedkoopste abonnement aan
Het grote nadeel van Hollandsnieuwe is dat deze provider geen eigen winkels kent. Dit houdt in dat je alleen terecht kunt bij de Phone House of online bij de provider zelf. Als je toch liever naar een gewone telecomwinkel gaat, ben je het voordeligst uit bij T-Mobile.

Hollandsnieuwe
Hollandsnieuwe heeft de voordeligste abonnementen en je kunt als klant zelf bepalen hoe je je bundel gebruikt. Eén minuut bellen en één sms staan bij deze provider namelijk gelijk aan 1 MB. Deze provider zorgt er ook voor dat je nooit onverwacht hoge kosten hebt. Op tijd krijg je een bericht als je tegoed bijna op is. Dan bepaal jij of je tegoed wilt bijkopen.
Hollandsnieuwe biedt de iPhone 7 Plus aan met een abonnent voor € 32 per maand met een looptijd van twee jaar. Bij dit abonnement krijg je 1 GB data, 1000 belminuten of sms’jes. Voor de telefoon betaal je eenmalig € 297.

T-Mobile
T-Mobile maakt deel uit van een Duits telecombedrijf. In Nederland is deze provider groot met 3,7 klanten. Als klant heb jij de volledige vrijheid in het samenstellen van je abonnement, als je kiest voor Stel Samen & Stel Bij. Met dit abonnement kun je na het afsluiten van je contract je abonnement aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen om je abonnement zelfs helemaal uit te schakelen.
Er is momenteel een actie in combinatie met de iPhone 7 Plus. Het gaat om Stel Samen & Stel Bij en kost € 46 per maand. Hierbij krijg je 120 balminuten en 1.000 MB data en kun je onbeperkt sms’en. Je betaalt eenmalig € 129 voor de mooie iPhone 7 Plus.