zorgeloos premium plus van kpn

11 augustus 2016 in ,

Zorgeloos premium plus van KPN

Als je vaak in het buitenland te vinden bent dan heeft KPN het ideale aanbod voor jou. KPN biedt namelijk zorgeloos premium plus aan, waar je veel voordeel aan hebt als je in het buitenland zit. Zeker als je ook nog eens veel gebruik maakt van het internet en veel moet bellen, dan is zorgeloos premium plus van KPN geschikt voor jou. Daarmee kan je namelijk onbezorgd bellen en internetten met je mobiele telefoon voor een vast bedrag per maand.

Onbeperkt gebruik maken van onbeperkt bellen met zorgeloos premium van KPN
Met zorgeloos premium plus van KPN kun je onbeperkt bellen in de EU, VS, Canada en natuurlijk ook in Nederland. Dit geldt ook als je wilt bellen vanuit Nederland naar andere landen in de EU, de VS of Canada. Ook vanuit andere EU landen, Canada en de VS kun je geheel onbeperkt bellen naar Nederland. Zo kan je waar je ook bent, bijna over ter wereld onbeperkt bellen zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

Prijs per maand is afhankelijk van het type abonnement
De prijs die je per maand betaalt voor het zorgeloos premium plus is volledig afhankelijk van het type abonnement dat je kiest. Het kan zijn dat wanneer je een dergelijk abonnement afsluit, dat je een eenmalige bijbetaling moet doen. Dit ligt wel aan het gekozen toestel in combinatie met het abonnement. Zorgeloos premium plus van KPN kan zowel met toestel als sim only en is daardoor interessant voor elke gebruiker die veel in het buitenland te vinden is.

Altijd bereikbaar met zorgeloos premium plus van KPN
Met zorgeloos premium plus van KPN kan je dus onbeperkt bellen wanneer je maar wilt en dat is wel zo handig als je altijd bereikbaar moet zijn. Ook hoef je niet te letten op je databundel en dat kan zeker in het buitenland handig zijn. Vaak zijn de kosten voor het gebruik van data in het buitenland een stuk hoger dan in Nederland. Ben je dus vaak in het buitenland en bel je regelmatig of maak je veelal gebruik van internet. Dan is zorgeloos premium plus van KPN het meest geschikte pakket voor jou.