Ben studentendeal

23 maart 2016 in ,

Ben studentendeal

Ben jij een student in Nederland? Dan kan je vaak van veel verschillende aanbiedingen profiteren. Denk aan kortingen in de kroeg of in kledingwinkels. Maar, je kan ook op je telefoonabonnement besparen met de Ben studentendeals. Hoe? Daar kom je achter als je verder leest.

Voor wie zijn de Ben studentendeals?
De naam zegt het al, het is voor studenten. Dat is tegelijkertijd ook de enige eis die er wordt gesteld. Je moet kunnen bewijzen dat je momenteel een student bent van het Middelbaar Beroeps Onderwijs, van het Hoger Beroeps Onderwijs of van een Universiteit. Met je bestelling moet je dan ook een kopie van je studentenkaart opsturen.

Wat is een Ben studentendeal?
Speciaal voor studenten heeft Ben speciale aanbiedingen opgesteld. Op deze manier kan je als student toch volop internetten, bellen en sms'en en daarbij ook nog eens een nieuw model telefoon gebruiken. Bij het kiezen van een telefoon heb je keuze uit verschillende merken. Het voordeel van een Ben Studentendeal kan oplopen tot wel €4,50 op je internetbundel. Bij een bestelling krijg je ook nog eens gratis supersnel 4G internet en 1000 sms'jes. Je kan zowel een abonnement met toestel als een sim only abonnement aanschaffen. Het is ook net als bij ieder ander telefoonabonnement mogelijk om je huidige nummer te behouden. Het bestellen van een Ben studentendeal kan alleen online. Ook gelden er een aantal actievoorwaarden. Deze zijn terug te vinden op de website.

Bestellen
Het bestellen van een Ben studentendeal kan zoals al eerder genoemd alleen online. Dit kan bij Ben zelf maar ook bij andere onafhankelijke aanbieders. Je kan op de website kiezen voor een sim only of voor een abonnement met telefoon. Bij een sim only moet je een keuze maken voor het aantal belminuten, sms'jes en mb's je per maand wilt. Bij een abonnement met toestel moet je daarnaast ook een keuze maken voor het merk en model telefoon. Met de actie van Ben doen verschillende merken telefoons mee. Nadat je de bestelling hebt geplaatst komt de telefoon snel jou kant op. Eenmaal geleverd kan jij kiezen voor nummerbehoud.

Al een Ben abonnement? Het verlengen van je abonnement gaat heel makkelijk bij Ben. Op de website kan je inloggen en snel het proces doorlopen. Ben Studentendeals zijn dus voor iedere student.