Telfort superkoopjes

8 augustus 2016 in ,

Telfort superkoopjes

Telfort biedt met enige regelmaat superkoopjes aan. Een geweldige actie van Telfort, die vaak gepaard gaat met grote kortingen. Zo kan je op sim only abonnementen wel de helft korting krijgen gedurende de looptijd en zijn er ook fikse kortingen op mobiele telefoons met abonnementen. Ook zijn er hoge kortingen op het alles-in-1 pakket van Telfort, waarbij u nog eens de beschikking krijgt over een gratis monteur. Zo biedt Telfort een aantal mooie acties tijdens de superkoopjes.

Profiteer van hoge kortingen tijdens de Telfort superkoopjes
Zo kan je dus tijdens de Telfort superkoopjes kortingen van wel 50 procent verwachten op sim only abonnementen. Groot voordeel hiervan is, is dat dit ook nog eens gedurende de hele looptijd is. Met recht kunnen dat superkoopjes genoemd worden, wat ook geldt voor het leasen van een toestel. Hierbij lopen de kortingen wel op tot 40 procent, waarbij je wel de beschikking houdt over hetzelfde aantal belminuten, sms'jes en data.

Lage basisprijs voor alles-in-1 pakket van Telfort
Het alles-in-1 pakket van Telfort dat bestaat uit interactieve tv, bellen en internet heeft standaard een lage basisprijs. Daarbij krijg je tijdens de installatie ook nog eens een gratis monteur toegewezen. Je kan bij dit superkoopje supersnel internet verwachten tot wel 30 Mb/s en daarnaast krijg je een draadloos modem tot je beschikking. Interactieve TV bestaat uit meer dan 50 zenders, waarvan er ook nog een aantal in HD kwaliteit zijn. Ook zijn de kosten voor het bellen naar vaste nummers en mobiel zeer voordelig.

Sluit voordelig een abonnement af tijdens de Telfort superkoopjes
Telfort is onderdeel van het moederbedrijf KPN en volgt ongeveer dezelfde trend met de aangeboden tarieven. Desondanks is de superkoopjes actie van Telfort zeer interessant te noemen. Zo kan je enorm op je mobiele kosten besparen en kun je voordelige abonnementen afsluiten tijdens deze weken. Ook voor TV en vast bellen is Telfort een goede keuze, waarbij je altijd een lage basisprijs betaald. De superkoopjes van Telfort mag met recht dan ook een succesvolle actie worden genoemd, waarvan je optimaal kan profiteren bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon.