Gsmweb bestelling annuleren

30 mei 2016 in ,

Gsmweb is in Nederland de grootste onafhankelijke prijsvechter op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Ze hebben een groot aanbod van de grootste mobiele providers in Nederland. Gsmweb verkoopt Sim Only abonnementen maar ook abonnementen met een toestel. Je vindt op Gsmweb de nieuwste toestellen van de meest bekendste merken, zo bieden ze de nieuwste toestellen aan van Samsung, Apple, HTC en Nokia.

Bestelling annuleren


Mocht je een bestelling hebben gedaan via Gsmweb, maar hier toch van af willen zien, dan vraag je je natuurlijk af of het mogelijk is om je bestelling te annuleren. Gsmweb is hiervoor afhankelijk van de bepalingen van de verschillende netwerken, waarvoor ze abonnementen aanbieden. Om na te gaan of het annuleren van je bestelling nog mogelijk is, hangt het er vanaf waar je je in het proces bevindt.

Wanneer is annuleren mogelijk?


Als de provider de nieuwe bestelling heeft goedgekeurd is annuleren niet meer mogelijk. Maar mocht je te maken hebben met problemen met de dekking, dan kun je via de provider een annulering aanvragen. De provider waar bij je dan hebt besteld zal nagaan of het contract geannuleerd kan worden. Mocht je dus te maken hebben met problemen met de dekking en je wilt je bestelling van het abonnement annuleren, dan kan dat alleen als je de bestelling binnen 14 dagen retour is ontvangen bij GSMWEB.NL. De bestelling moet dan ongebruikt en in originele verpakking teruggestuurd zijn. Belangrijk om te weten is dat, als je pas na de eerste 14 dagen aangeeft dat je zou willen annuleren, dit niet meer mogelijk is.

Kosten bij annulering


Het terugsturen van je telefoon naar gsmweb, gebeurd op jouw eigen risico en de kosten zijn ook voor jezelf. Als je incasso kosten hebt betaald of remboursbedragen aan PostNL, zullen deze kosten teruggestort worden op je bankrekening, dit kan ongeveer 6 weken duren. Wat belangrijk is om te weten is dan ongefrankeerde retourzendingen niet in ontvangst zullen worden genomen.

Kortom, als je een bestelling wilt terugsturen naar gsmweb, zorg dan dat dit binnen 14 dagen ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd is aan gsmweb.