Verwachte telefoons Nederland 2016

1 augustus 2016 in ,

Verwachte telefoons 2016

In 2016 worden er natuurlijk weer talloze nieuwe telefoons verwacht. Natuurlijk komen de bekende topmerken Apple en Samsung weer met nieuwe pareltjes, maar ook andere aanbieders van smartphones timmeren hard aan de weg en komen in 2016 met nieuwe modellen. Wat kunnen we verwachten? We zetten het hier voor je op een rijtje.

Apple
Natuurlijk komt er ook dit jaar weer een nieuwe iPhone. In september 2016 zal Apple naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPhone 7 presenteren. Zoals altijd zijn er talloze geruchten maar is er nog nauwelijks iets bevestigd over de nieuwe smartphone. Wat kunnen we zoal verwachten van deze telefoon? Allereerst zullen er opnieuw twee modellen worden uitgebracht: De iPhone 7 en de iPhone 7 plus. De design van de telefoons zal behoorlijk veranderen. Zo denken de meeste kenners dat er gebruik gemaakt gaat worden van nieuwe materialen, waardoor het toestel valbestendiger en wellicht zelfs waterdicht zal zijn. Ook wordt het scherm groter en zal de camera sterk verbeteren.

Samsung
Samsung komt in 2016 naar alle waarschijnlijkheid met maar liefst drie nieuwe telefoons. De eerste, de Samsung J3 Pro zal rond juli verschijnen. In augustus volgen nog twee nieuwe toestellen van de eeuwige concurrent van Apple: de Samsung Galaxy S7 Active en de Samsung Galaxy Note 7. Beiden zijn een verbetering of uitbreiding op de Samsung Galaxy S7 die begin 2016 al uitkwam.

Andere nieuwe telefoons
Ook andere telefoonmerken kunnen natuurlijk niet achterblijven. Zo komt LG in de zomer van 2016 met twee nieuwe toestellen: de LG X Power en de LG Stylus 2 Plus. Ook Motorola blijft niet achter. Het merk introduceert in respectievelijk augustus en september de Motorola Moto G4 Play en de Motorola Moto Z Force. Daarnaast bieden beide merken ook nog diverse variaties op deze toestellen aan. Speciale aandacht willen we nog geven aan de HP Elite x3 die in de maand juli in Nederland zal verschijnen. Dit is een prachtig Android toestel dat gemaakt is door het bekende computermerk HP. De Elite x3 kan omschreven worden als een kruising tussen een notebook en een mobiele telefoon