T-mobile Surprise Spel

10 maart 2016 in ,

Prepaid klanten van T-mobile kunnen meedoen aan het zogenaamde Surprise Spel. Iedere keer als jij jouw beltegoed opwaardeert krijg je een speel code via een smsje. Met zo’n speel code kan je het Suprise spel spelen en leuke prijzen winnen. Een speel code, is na ontvangst een week geldig. Het doel van het spel is het verborgen voorwerp te vinden en de sleutel ontvangen waarmee je een cadeau kunt openmaken. Hoe hoger het bedrag is waarmee je jouw beltegoed hebt opgewaardeerd hoe meer sleutels je krijgt. Als je bijv. voor 10 euro opwaardeert krijg je een sleutel, waardeer je met 20 euro op, dan krijg je maar liefst drie sleutels. Vind jij binnen de tijd het verborgen voorwerp dan krijg je nog een extra sleutel cadeau. Met de gewonnen sleutels ga je proberen het slot open te maken. Elke keer worden er nieuwe hoofdprijzen toegevoegd aan het Surprise Spel. Heb je de hoofdprijs niet gewonnen, dan kan je altijd nog een surprise uitkiezen. Deze surprises bestaan uit extra beltegoed en belminuten, SMS en MB data. Maak een account aan en je ontvangt gratis codes. Enkele prijzen die in het verleden zijn weggegeven zijn Zalando cadeaubonnen, Apple Watch en zelfs een wintersport vakantie.

T-mobile suprise code hack

Veel mensen sturen een bericht of er een T-mobile suprise code hack beschikbaar is. Hier kunnen wij kort en duidelijk over zijn, er is geen T-mobile suprise code hack te vinden. De enige manier om aan een speelcode te komen is jouw beltegoed op te waarderen en daarna in te voeren op de speciale actie website van T-mobile. Ben jij jouw code kwijtgeraakt, dan kan je helaas niet een nieuwe aanvragen. Wil je jezelf afmelden voor T-mobile suprise, dan kan je dit doen via de site.

Bel jij momenteel prepaid via T-mobile dan kan je flink besparen op de kosten van mobiel bellen. Naast prepaid kan je op onze site sim only abonnementen vinden, onder meer van T-mobile. Met sim only betaal je veel minder per belminuut en MB dan bij prepaid. Geef jij elke maand meer dan 5 euro uit aan beltegoed dan is het aan te raden eens te kijken naar een sim only abonnement. Op onze site vind je al abonnementen vanaf 2,50 per maand.