Onbeperkt bellen Ziggo

18 mei 2016 in ,

Onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland


Het klinkt eigenlijk als een droom, maar Ziggo maakt er werkelijkheid van. Onbeperkt bellen naar zowel mobiele als vaste nummers in geheel Nederland. Enkel betaalde servicenummers zijn niet bij het abonnement inbegrepen. Echter denk is aan het grote voordeel dat jij hiervan heb! Nooit meer zorgen maken om hogere kosten. Vanaf nu kan je gerust nog even wat langer met je zus of broer aan de lijn hangen om gezellig te kletsen. Hoe dit werkt en krijgt? Dat gaan we je natuurlijk nu vertellen!

Maandelijks opzeggen is mogelijk!


Voor velen is dit een belangrijk onderwerp. Want als je wilt stoppen met het abonnement wil je natuurlijk niet onnodig lang hieraan vast zitten. Voor het abonnement volop bellen geld daarom in ieder geval dat je maandelijks de mogelijkheid krijgt om deze op te zeggen. Een groot voordeel bij de overstap is dat jouw huidige nummer gratis meegenomen kan worden naar Ziggo. Nummerbehoud is daarom eenvoudig aan te vragen tijdens de bestelling die je plaatst. Ziggo zorgt er in dat geval voor dat het contract bij jouw huidige telefonieaanbieder wordt opgezegd zodat je dit niet meer zelf hoeft te doen.Zo werkt het

De overstap naar het onbeperkt bellen met Ziggo is zo voltooid. Volg dus de volgende vier stappen en je bent ook succesvol overgestapt! Om te starten is het belangrijk eerst een Vast Bellen of Alles-in-1 van Ziggo af te sluiten. Heb je dit gedaan? Doorloop dan de volgende stappen. Je zult wel denken, wat gaat dat allemaal wel niet kosten? De prijzen blijven namelijk aantrekkelijk en zijn altijd te vinden op de site van Ziggo. Natuurlijk kunnen er best nog wat vragen opkomen. Dat is geen enkel probleem. Want Ziggo staat altijd voor je klaar om deze te beantwoorden. Ga daarom naar de klantenservice om direct antwoord te krijgen.