Sim only met Spotify

23 mei 2016 in ,

Vele telecomaanbieders bieden leuke extraatjes bij hun producten. Hoe groter het abonnement dat je afsluit hoe leuker de cadeautjes zijn die je kan krijgen. Om die reden zou je haast denken dat een sim only abonnement niet veel interessants zou opleveren in dat opzicht. Als je dat zou denken zou je het verkeerd hebben. Wat dacht je van een sim only abonnement met een gratis Spotify account, premium of standaard. Vele aanbieders bieden deze optie. Neem je een sim only met een heleboel data dan kun je uren lang luisteren naar de grote muziekbibliotheek die Spotify heeft vergaard. je kan ernaar luisteren tijdens het hardlopen, als je op de fiets zit of gewoon als je lekker thuis op de bank zit. Stream je het geluid dan ook nog eens naar je audio set dan heb je voor de prijs van een sim only alle muziek die Spotify je kan bieden tot je beschikking.

Waarom zou ik kiezen voor een sim only abonnement met Spotify?

Sim only abonnementen zijn zeer interessant voor mensen die altijd langer doen met hun telefoon dan de contractduur van hun abonnement. Omdat je bij een normaal abonnement vaak een nieuwe telefoon krijgt worden de oude vaak in een la gelegd om nooit weer te worden gebruikt. Dat is zonde van het apparaat. Als je denkt dat het toestel op dat moment nog zeker wel een jaar mee kan sluit je simpel een sim only abonnement af. Een andere reden om voor sim only te kiezen is dat jouw gewenste telefoon niet wordt aangeboden met het contract dat jij wil. Wat je reden ook is, dat Spotify abonnement dat je erbij krijgt zal er in elk geval altijd voor zorgen dat jij bent voorzien van de muziek die bij je humeur past terwijl je door de straten sprint, van de zon geniet of van de piste sjeest. Een sim only abonnement met Spotify vind je bij veel van de grote telecomaanbieders.

Wat is Spotify?

Spotify is een programma waarmee muziek kan worden gestreamd vanaf het internet. De database van Spotify blijft dagelijks groeien maar bevat nu al veel oude en nieuwe muziek van grote en kleine artiesten. Met Spotify kan je overal en altijd genieten van jouw favoriete muziek via je telefoon, laptop of tablet.