Phone House Den Bosch

23 augustus 2016 in ,


The Phone House Den Bosch: de laatste smartphones en professioneel adviesIn Nederland zijn verschillende telecomwinkels te vinden. The Phone House is een van de grotere. Deze keten heeft zo'n 150 filialen, verspreid over Nederland. Vooral in de steden is The Phone House goed vertegenwoordigd. In Den Bosch zit The Phone House op twee adressen: in de Helftheuvelpassage 114 en op de Markt 5. In Rosmalen bevindt zich ook nog een vestiging, aan de Vreeburg 6. Het filiaal in de Helfheuvelpassage is een grote, lichte winkel. De winkel aan de Markt is iets kleiner, maar beide filialen zijn overzichtelijk ingedeeld.

Een ruim aanbod aan smartphones
The Phone House heeft zowel in de winkels als op zijn webshop een behoorlijke voorraad smartphones van diverse merken. Je kunt hier terecht voor de nieuwste Iphone of smartphone, maar ze verkopen ook de eerdere edities. Bovendien biedt deze keten abonnementen aan van verschillende providers. Dit is prettig als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, maar je nog twijfelt over het merk, of als je abonnementen van verschillende providers met elkaar wilt vergelijken. Uiteraard kun je bij The Phone House ook terecht voor smartphones met sim only en voor het verlengen van je abonnement. Op de site staat een handige "verlengchecker", een prettig hulpmiddel om te zien of jij je abonnement al kunt verlengen. Je kunt er ook voor kiezen om je telefoon te bestellen via de website en om deze af te halen in een filiaal waar jouw keuze op voorraad is.

Den Bosch: klantvriendelijk en servicegericht
In de meeste filialen vind je een touchscreen waarmee je via een stappenplan jouw keuze kunt bepalen, maar je kunt ook op je gemak de uitgestalde smartphones bekijken of de medewerkers om advies vragen. Klanten van de beide filialen in Den Bosch zijn over het algemeen positief over het advies dat ze van de medewerkers kregen. De verkoopmedewerkers luisteren goed naar je wensen, leggen alles duidelijk uit en geven een helder antwoord op je vragen. Ook bieden de verkopers van beide filialen een goede service (zo maken ze je telefoon direct gebruiksklaar) en hebben ze kennis van zaken.

Accessoires
Heb je eenmaal je keus gemaakt, dan kun je in alle filialen, dus ook in die in Den Bosch, terecht voor alle bijpassende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan beschermhoesjes, kabels en geheugenkaarten. Kortom: bij The Phone House loop je met een complete aankoop de winkel uit.