Tweedehands iphone 7

16 november 2016 in ,Goedkoop een Iphone 7, het kan!Apple: het is een merk waar je van houdt of niet. En veel mensen houden er van. Niet raar dan dat de IPhone 7 als warme broodjes over de toonbank gaat. Toch kost zo'n nieuwe Iphone 7 vaak een hoop geld. Veel mensen hebben dat geld niet of willen er niet zoveel aan uitgeven. Als je zoekt naar een IPhone 7 abonnement, kom je veelal op dure twee-jarige abonnementen. Maar het kan ook goedkoper.

Een tweedehands IPhone
Je kunt overwegen om een tweedehands IPhone 7 aan te schaffen. Apple staat bekend om haar goede, sterke producten die lang meegaan. Als er geen schade is aan de telefoon kun je vaak dus prima een telefoon overkopen. Ze zijn vaak veel goedkoper en doen het veelal nog even goed als een nieuwe.

Internet, bellen en ook nog SMS'en!
Als je een tweedehands IPhone 7 hebt weten te scoren, wil je er natuurlijk wel mee kunnen internetten, bellen en SMS'en. Dan is een SIM-Only abonnement echt een uitkomst.

Maar wat is een SIM-Only abonnement eigenlijk?

Een SIM-Only abonnement is eigenlijk wat de naam al een beetje suggereert, een abonnement waarbij je alleen de SIM-kaart krijgt en dus geen telefoon. Het voordeel van dit soort abonnementen in tegenstelling tot reguliere abonnementen is dat je dus niet extra geld betaalt voor de telefoon die je erbij krijgt. Want het lijkt immers wel of die telefoon gratis is, maar daar betaal je natuurlijk flink voor terug door de hoge abonnementsprijs. Ook heb je vaak de neiging om meer internet, bellen en sms'jes te nemen omdat het per maand 'toch maar' een paar euro verschil is. Maar als je die paar euro keer 12 of 24 maanden doet is het toch nog een hoop geld.

Verdere voordelen van een SIM-Only abonnement
SIM-Only abonnementen zijn dus sowieso veel goedkoper als reguliere abonnementen omdat je niet nog een hoge prijs erbij hoeft te betalen voor de telefoon die je erbij 'krijgt'. Verder kan je SIM-Only abonnementen vaak erg goed zelf instellen. Als je dus weet van jezelf dat je veel internet gebruikt maar relatief weinig belt, kan je dit aangeven en betaal je dus ook minder per maand. Ook kan je de SIM-kaart gewoon in een andere telefoon stoppen, wanneer je bijvoorbeeld je dure telefoon niet mee wil nemen als je gaat kamperen.

Met een SIM-Only abonnement en een tweedehands Iphone 7 kan je dus toch genieten van de nieuwste technologie van dit moment, zonder aan een duur abonnement vast te zitten.