Simyo flex 4g

4 juli 2016 in ,

Met Simyo flex 4g heb je supersnel internet op je mobiel. Daarmee beschik je over een 4G databundel, die je maandelijks aan en uit kunt zetten. Simyo flex 4g biedt je ook nog eens dekking door het hele land. Zo heb je overal de hoogste kwaliteit en kijk je altijd haarscherpe video's en heb je ook nog eens de maximale downloadsnelheid.

Bundel kan maandelijks aan en uit gezet worden
Met de Simyo flex 4g bundel betaal je slechts 5 euro per maand. Je kan er zelf voor kiezen om deze maandelijks aan en uit te zetten. Het neemt ongeveer een uur in beslag wanneer je 4g flex hebt aangezet, voordat het op je simkaart is geactiveerd. Door het aanwezige KPN netwerk, waar Simyo gebruikt van maakt, heb je dus dekking door het hele land.

Hoge snelheid afhankelijk van type telefoon en gebied
Simyo flex 4g biedt je een hoge downloadsnelheid van gemiddeld 20 Mbps, terwijl de gemiddelde upload snelheid 10 Mbps is. De maximale downloadsnelheid ligt hoger met een maximale snelheid van 150 Mbps, waarbij de maximale uploadsnelheid 50 Mbps is. Deze snelheden zijn wel afhankelijk van het type telefoon waarover je beschikt en de drukte op de zendmast. Ook speelt de dekking in een bepaald gebied hierbij een belangrijke rol.

Hou inzicht in je verbruik met mijn Simyo of de Simyo app
Je telefoon dient de 800 Mhz frequentie te kunnen ontvangen voor het gebruik van Simyo flex 4g. Daar zit namelijk het netwerk van KPN op. Door de hoge snelheid van Simyo Flex 4g raakt je bundel ook sneller op. Belangrijk is dan ook dat je hier rekening mee houdt wanneer je de bundel pas halverwege de maand hebt aangezet. Een datamonitor kan inzicht in je gebruik geven of een speciale MB meter. Op mijn Simyo of via de Simyo app kan je echter gemakkelijk je verbruik inzien. Zo heb je altijd inzicht in je verbruik per maand en kan je dit zelf ten alle tijden instellen. Wanneer je, je verbruik altijd goed in de gaten houdt, dan is het supersnelle netwerk van Simyo 4g flex zeker een goede optie om te nemen.