Zakelijk mobiel onbeperkt

13 maart 2016 in ,

Heb jij een eigen bedrijf en bel je veel voor je werk (en privé) ga dan op zoek naar een zakelijk mobiel onbeperkt abonnement. Er zijn in Nederland een aantal providers die onbeperkt bellen aanbieden voor ondernemers. Onder meer T-mobile, Vodafone en KPN hebben abonnementen in hun assortiment waarmee je zoveel kan bellen als je wilt. Vaak wordt bij een onbeperkt bellen abonnement wel een faire use policy gehanteerd. Dit betekend dat je geen misbruik mag maken van de mogelijkheid tot onbeperkt bellen. Een voorwaarde van een zakelijk abonnement is dat het contract op naam van jouw bedrijf staat. Naast onbeperkt bellen moet je ook rekening houden met het internet gebruik van jou en jouw medewerkers. Ook hiervoor zijn onbeperkte abonnementen beschikbaar. Heb jij meerdere medewerkers en wil je meerdere abonnementen afsluiten dan kan je vaak gebruik maken van staffelkortingen. Heb jij meer dan 15 medewerkers vraag dan een adviesgesprek aan bij een van de providers. Een zakelijk accountmanager zal dan de beste aanbiedingen voor jouw bedrijf voorschotelen.

Wanneer je een zakelijk gsm abonnement gaat afsluiten moet je eerst de keuze maken of je een nieuwe telefoon wilt of je jouw huidige gsm gaat gebruiken. De kosten van een mobiel abonnement met nieuwe telefoon zijn beduidend hoger dan een zakelijk sim only abonnement. Bij sommige zakelijke sim only abonnementen kan je een hoge cashback krijgen. Dit is een eenmalig bedrag wat als korting wordt weergegeven op de factuur. Naast deze cashback kan je ook kiezen voor een welkomstgeschenk zoals bijv. een VR bril of nieuwe laptop.

Een zakelijk sim only abonnement sluit je af voor de duur van 1 of 2 jaar. Er zijn ook abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn, met een iets hogere maandprijs.