Windows smartphones in 2017

26 november 2016 in ,


Welke Windows smartphones komen er in 2017 op de Nederlandse markt?

De tijden veranderen in rap tempo... Vandaag de dag is iedereen druk bezig met zijn smartphone. Je kunt er bij geen enkele openbare plek nog om heen. Zelfs in het verkeer zie je mensen druk heen en weer met hun smartphones. De ene technologische ontwikkeling volgt de andere binnen no time op. Zo is het ook het geval met de smartphones. Iedere dag worden er wel weer vele nieuwe smartphones gelanceerd. In dit artikel gaan we het hebben over Windows smartphones. Smartphones die dus Windows ondersteunen! De meeste telefoons ondersteunen wel dit besturingssysteem. Met uitzondering van de veel verkocht iPhone!

Windows is al jarenlang het meest gebruikte systeem op pc's en telefoons. Windows is het besturingssysteem dat ontwikkeld is door Microsoft, ook bekend van het Windows besturingssysteem voor computers en laptops. Smartphones die dit besturingssysteem gebruiken sluiten dan ook erg goed aan bij Windows-computers. Dat is prettig want zo kun je bijvoorbeeld Microsoft Office op je smartphone gebruiken en je bestanden en documenten gemakkelijk synchroniseren met je PC of laptop. Jarenlang was Microsoft de marktleider op het gebied van pc's en dat is vandaag de dag nog steeds zo. Wel zie je steeds meer computers en telefoons van Apple zoals de iPhone. Microsoft heeft altijd nog een zeer groot aandeel hierin! Terecht ook, ze leveren hoge kwaliteit tegen een relatief lage prijs.

In 2017 komen er weer verschillende nieuwe Windows smartphones uit. Welke nieuwe modellen er op de markt komen is nog niet bekend. Dat komt omdat Microsoft vaak tot het laatste moment wacht met het aankondigen van nieuwe modellen. Microsoft staat voor kwaliteit en vandaar dat ze het alvorens goed willen testen. Dit om problemen zoals ontploffende telefoons te voorkomen. Microsoft brengt dus pas telefoons op de markt als ze echt veilig en bug-vrij zijn. Op dit moment wordt de Microsoft Lumia het meest verkocht. Vroeger heette dit nog Nokia Lumia. Microsoft heeft echter Nokia overgenomen en vandaar dat de telefoons voortaan ook dit merk dragen. Microsoft staat voor kwaliteit en samen met de kennis van Nokia maken ze de beste smartphones. Sowieso ben je met een Microsoft telefoon in goede handen. De telefoons staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, relatief lage prijs en vele mogelijkheden die ze bieden.