Ziggo mobiel netwerk

4 januari 2016 in ,

Ziggo mobiel netwerk

Als je kiest voor een sim only abonnement van Ziggo, dan bel je via het mobiele netwerk van Vodafone. Wil je weten of jouw dekking goed is vraag dan aan iemand in jouw omgeving wat zijn of haar ervaringen zijn met het mobiele netwerk van Vodafone. Je kan gebruik maken van het 4G-netwerk om gebruik te maken van razendsnel mobiel internet. Voordat je gebruik kunt maken van het 4G-netwerk moet je de juiste instellingen vinden voor jouw mobiele telefoon.

Uitleg sim only

Een smartphone kun je bijna vergelijken met een paar goede schoenen waar je aan gehecht bent geraakt en niet meer wil missen.Op zoek naar een nieuwe telefoon aanbieder en erg gehecht aan je huidige smartphone? Kies dan een sim only abonnement met een tarief of bundel die het beste bij jouw belpatroon past. Want met een sim only abonnement zit je niet vast aan een bepaalde telefoon maatschappij.

De markt voor mobiele telefonie en de daarbij horende overeenkomsten zijn bijna een wetenschap op zich. Veel klanten voelen zich dan ook overweldigd door het grote aanbod. Telecommunicatie aanbieders verstrekken de consument na hun keuze een simkaart met daarop opgeslagen de door hem of haar gekozen beltarieven en gebruiksvoorwaarden. Met sim only ben je vrij om een ander mobiel aan te schaffen los van de geleverde simkaart. Sim only abonnementen kunnen voor een bepaalde tijd worden afgesloten of je kiest voor de pre-paid optie.
Waarom kiezen voor een sim only abonnement?

Voor wie is een sim only geschikt? Een mobiel in combinatie met abonnement is voor veel consumenten een elegante oplossing om zo het nieuwste model smartphone met gunstig contract in huis te halen. Maar dat is niet altijd de meest handige oplossing. Want ook een mobiel zonder dit contract heeft zijn voordelen. Voor wie is een sim only eigenlijk geschikt?

. je hebt al een simlock vrij toestel gekocht en zoekt nog een aanbieder
. je kunt niet zonder je huidige mobiel en bent er tevreden mee
. Je bent ontevreden met je oude contract
. je gebruikte eerst een prepaid simkaart, maar wil een telefoon/internet bundel
. je zoekt het voordeligste tarief,een nieuw model smartphone hoef je niet per se
. je wil met je dual sim smartphone privé en zakelijk gebruik gescheiden houden

Voor wie zich niet wil vastleggen op een abonnement met een bepaalde tijdsduur, maar toch mobiel bereikbaar wil zijn, is de sim only prepaid kaart de ideale oplossing. Je koopt dan een kaart waar een vast bedrag op staat. Zo heb je zelf in de hand hoe veel of weinig je belt zonder het gevaar van een te hoge telefoonrekening. Ben je veel onderweg of ga je op vakantie en wil je graag kunnen surfen? Neem dan een sim only speciaal voor het gebruik van internet. Je wilt de voordelen van een nieuw mobiel met abonnement maar je huidige smartphone is onmisbaar? Kies dan voor een op maat gesneden sim only overeenkomst. Let er wel op dat je mobiel simlock vrij is.