Vodafone Next

19 augustus 2016 in ,

Er is een nieuwe speciale dienst gelanceerd bij Vodafone, genaamd NEXT. Met Vodafone NEXT is het mogelijk om je telefoon te wisselen voor een andere telefoon, zelfs als jouw telefoonabonnement nog lopend is.
Dit is een veel gevraagde wens van mobiele abonnementhouders, en daar heeft Vodafone op ingespeeld. Vaak vinden mensen hun mobiel te oud en zijn ze toe aan een nieuwe, of is die beschadigd of zelfs gestolen. Bij de meeste providers heb je dan pech gehad, want je zit nog steeds vast aan het contract dat je met hun hebt afgesloten. Je kan dan geen nieuwe telefoon krijgen bij je aanbieder.
Dit is wel mogelijk met Vodafone NEXT, je kunt dan namelijk al na een gebruik van vier maanden je telefoon omwisselen. Dit kan echter alleen bij nieuw afgesloten Vodafone abonnementen, en is helaas niet van toepassing op abonnementen die hiervoor al zijn afgesloten. Vodafone NEXT is namelijk ingegaan op 4 april 2016. Iedereen die vanaf die datum een nieuw abonnement heeft afgesloten bij Vodafone komt in aanmerking voor Vodafone NEXT.
Het is heel simpel om met NEXT bij een nieuw Vodafone abonnement eerder te kiezen voor een andere telefoon. Je hoeft namelijk alleen maar het huidige bedrag dat nog over is te betalen als je van je telefoon af wilt, zonder dat er andere kosten bijkomen en bij op worden geteld. Vervolgens mag je zelf weten of je de oude telefoon wilt houden of wilt verkopen. Zo kun je het bedrag dus weer terugverdienen. Dit kan ook door jouw mobiel in te ruilen, waarna de waarde van het toestel in mindering wordt gebracht op de nieuwe mobiel die je uitkiest. Vodafone en ander providers hebben zogenaamde inruildeals, waar je een idee kunt krijgen hoeveel je ongeveer voor je huidige telefoon terugkrijgt.
Het nieuwe contract dat je afsluit bij Vodafone is ook geldig voor 24 maanden. Als je een sim-only abonnement hebt kun je ook wisselen naar een abonnement met telefoon, dit is al mogelijk na twee maanden. Als je hiervoor kiest, kan je ook je oude telefoon gewoon inleveren om zo korting te krijgen op je nieuwe mobiel die hoort bij je nieuwe abonnement. Zo profiteren de klanten ook van de korting die door Vodafone wordt gegeven bij het nemen van een nieuw abonnement. Voor meer informatie over Vodafone NEXT is het mogelijk om te kijken op de website van Vodafone, hier worden alle voorwaarden genoemd.