Abonnement veel bellen weinig internet

26 mei 2016 in ,

Belangrijk bericht voor de wellustige babbelaars onder ons.

Veel abonnementen zijn gericht op veel internetgebruik of veel smsjes gratis. Tof zou je zeggen, maar wat als je nu eens veel te vertellen hebt en je tekst typen een eindeloos lange opdracht wordt? Wat als de teller met iedere minuut dieper, veel te diep in je portefeuille graait? Dat is jammer, zeker in situaties die spraak vereisen, uit noodzaak of gewoon voor puur plezier. Zeg nu zelf, wat is er leuker dan even de stem van je vriend(in) kunnen horen op de dag dat je te horen krijgt dat je de job van je dromen hebt gevonden. Nog even naar je ouders of vrienden bellen voor mentale steun net voor je bibberend op je benen het examenlokaal binnenwandelt. Je zit maar weer eens vast in een verkeersopstopping, even je partner bellen om kleine Felix in de crèche op te halen.
Je nicht ligt in het ziekenhuis, er geraken is niet mogelijk. Even bellen en haar moed inspreken doet haar zoveel deugd.
Woorden doen wonderen, kunnen een hulp zijn, een redding bieden of gewoon ontspanning en plezier bieden.
Kortom, ben jij ook iemand die niet kan wachten om de laatste nieuwtjes te delen? of je wil gewoon overal kunnen zeggen wat je wil, tegen wie je wil, veraf of kortbij? Je vindt direct menselijk contact belangrijker dan het geschreven platte woord, dan is er goed nieuws. Zeer goed nieuws zelfs. Er is een nieuw abonnement, één op jou lijf geschreven. Voor een klein prijsje kan je verschrikkelijk veel praten en laten we internet wat minder aan bod komen. Je kan dus je ei kwijt hoe lang of kort je wil en nog beter, hoe vaak je wil. Je portefeuille, daar hoef je je geen zorgen meer over te maken, laat die klok maar tikken, de wijzer gaat voortaan niet meer in het rood.
Meer informatie over deze geweldige formule kan je vinden op onze website. Bel je liever, dan kan je terecht bij onze klantenservice, zij zullen je met alle plezier alles vertellen over dit aanbod. Let op, wij zijn niet verantwoordelijk voor heesheid en stemverlies. Veel praten is op eigen risico.