Friends and family Vodafone

16 juni 2016 in ,

Vodafone is een van de grootste netwerken op het gebied van telecommunicatie. Het Friends and Family aanbod van Vodafone gaat gepaard met fiks kortingen en u kunt een keuze maken uit een breed scala aan mobiele abonnementen, tablet of abonnementen. Zo kan je kiezen voor een allernieuwste iPhone of een Samsung Galaxy met 32 GB geheugen.

Vodafone Family bestaat uit een vast bedrag per maand en iedereen in je vriendengroep of familiegroep kan van maximaal vijf personen, gratis naar elkaar bellen. Dat kunnen vijf man zijn maar ook tien personen waarmee je maximaal zestig minuten gratis kan bellen. Bij Vodafone online kan je inloggen op mijn Vodafone en daar selecteer je dan familie. Je belt een speciaal nummer bij Vodafone en daar kan je de groep samenstellen . De mensen die je toevoegt aan de groep krijgen dan een sms waarmee zij moeten bevestigen. Afmelden kan je op elk gewenst moment.

Online kan je ten alle tijden je groep aanpassen of veranderen alles via jouw eigen pagina bij Vodafone. Vodafone Family kan alleen opgezet worden tussen Vodafone mobiele nummers, hou daar wel rekening mee. Niet allen privé is deze optie besparend maar ook op zakelijk gebied. Tal van bedrijven en organisaties besparen zo een groot deel op hun bundel.

Het referral programma voor Vodafone klanten en hun families is een geweldig aanbod. Gratis onbeperkt bellen voor een jaar tussen Vodafone gebruikers klinkt heel verleidelijk en dan nog te bedenken dat je elk maand alleen maar het zelfde lage bedrag betaalt. Natuurlijk ben je geen aansluitkosten verschuldigd als je gebruik gaat maken van Vodafone Friends en Family.

Vodafone biedt u een eenmalig aanbod met korting op abonnementen met telefoon, Sim Only abonnementen, prepaid toestellen en prepaid sim kaarten. Ook reductie op mobiel internet abonnementen voor de tablet en iPod. Familie en vrienden zijn heel belangrijk voor jou en door deze service van Vodafone kan je meer tijd me ten doorbrengen, ongeacht waar ze zich ter wereld ook maar bevinden. Zo kunnen klanten van Vodafone meer doen op het netwerk en door het fantastische aanbod van Friends en Family ben je ook nog flexibel.

Door dit abonnement verbind je jezelf met alle uithoeken van de wereld door middel van sms, bellen en je kan foto’s en video’s delen met mensen die zelfs in een ander continent wonen. Vodafone is erg lucratief, is de concurrentie altijd een stap voor en als beste telecommunicatiebedrijf verzilvert dit netwerk jouw toekomst. Je geniet met Friends en Family een ongeëvenaarde kwaliteit, je kan zorgeloos praten en surfen op het World Wide Web zodat jouw communicatie spannend en gemakkelijk blijft.