iphone 6 goedkoper als iphone 7 uitkomt

15 september 2016 in


De goedkopere Iphone 6 na de release van de Iphone 7Zoals je misschien wel hebt meegekregen, zal de Iphone 7 over een aantal dagen in winkels liggen. De nieuwe Iphone is al een aantal dagen te koop in andere landen. Bijvoorbeeld in de landen Duitsland en de Verenigde Staten. Maar is het nou wel zo verstandig om deze Iphone 7 te halen? Kun je niet beter een iets ouder model kopen?

Wij raden jou aan om, in ieder geval, na te denken over het aanschaffen van de Iphone 6. De Iphone 7 zal namelijk niet heel veel verschillen van de Iphone 6. De Iphone 7 is alleen waterbestendig en heeft een snellere processor. Als jij dit geen reden vindt om meer te betalen voor een telefoon, raden wij jou aan om de Iphone 6 te kopen. Deze wordt namelijk stukken goedkoper wanneer de Iphone 7 uitkomt. De Iphone 6 (16GB) kost op dit moment 569 euro. De modellen met meer opslagcapaciteit zijn uiteraard wat duurder. Maar deze Iphone van 569 euro zal op korte termijn veel goedkoper worden. Wanneer jij geen 'Apple-fanaat' bent, adviseren wij jou om gewoon deze versie van de Iphone te halen. Zoals vermeld zal deze Iphone goedkoper worden en daarnaast verschilt deze Iphone niet zo heel erg van het nieuwe model Iphone 7.

Zoals er gezegd is, is de Iphone 7 waterbestendig. Daarnaast is de Iphone 7 alleen nog maar te krijgen vanaf 32GB. Dit maakt de Iphone 7 gelijk een stuk duurder. De goedkoopste Iphone 7 is namelijk 769 euro. Naast de snellere processor zal de camera ook iets beter zijn. De pixels van het beeldscherm zullen niet echt veranderd zijn.Wat ons betreft, zijn er dus weinig verschillen tussen de Iphone 6 en de Iphone 7. Wanneer jij voor deze kleine verschillen ongeveer 250 euro meer over hebt, kun jij de Iphone 7 halen. Als dit niet het geval is, adviseren wij jou om de Iphone 6 aan te schaffen.